INFRASTRUCTURA DE SĂNĂTATE – Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare, investiție de 3,75 milioane de lei pentru modernizări și reparații la cabinetele medicale din Ambulatoriul Integrat

0
42

CONTRACT ÎN LICITAȚIE. Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a introdus în licitație un contract estimat la 3,75 milioane de lei (exact: 3.754.599,79 lei, sumă care include TVA), care prevede realizarea lucrărilor de reparații la cabinetele medicale din Ambulatoriul Integrat al unității spitalicești, care totalizează o suprafață de circa 3.865 mp.

 

Contractul va fi încheiat pe o durată de 32 de luni și vizează lucrări la ambulatoriul din incinta spitalului (str. George Coșbuc nr. 34), la Ambulatoriul de specialitate pentru sportivi (de pe str. Gh.Marinescu nr. 3) și la Policlinica nr. 2 (str. Progresului nr. 17).

 

La ambulatoriul din spital (circa 3.200 mp) se vor înlocui pardoselile și se vor monta uși. La Ambulatoriul pentru sportivi (circa 494 mp) se vor executa lucrări de finisaje, tâmplărie, instalații electrice, instalații de încălzire și instalații sanitare. În fine, la Policlinica nr. 2 (circa 175 mp) se vor executa lucrări de finisaje, instalații electrice și instalații sanitare.

 

Pentru contract, care va fi atribuit pe criteriu Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 40%, metodologia de implementare de 32%, experiența profesională a doi experți-cheie de 18% și durata garanției 10%, care va fi cuprinsă între 1 an și 2 ani), se pot depune oferte până la 29 septembrie 2023. Proiectul este finanțat din fonduri nerambursabile, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNNR).

 

Cătălin VISCHI

ATENȚIONARE!
* Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.