Irinel Columbeanu neagă că ar avea probleme de sănătate. Ultima apariție a omului de afaceri a îngrijor

0
44

Irinel Columbeanu este dezamăgit de zvonurile apărute despre problemele sale de sănătate. Fostul soț al Monicăi Gabor neagă că ar fi suferit recent un atac cerebral. După ce a apărut la emisiunea online „Fitză cu Adiță’, apropiații s-au îngrijorat când l-au văzut.

Irinel Columbeanu este foarte deranjat de zvonurile care au apărut în ultima perioadă, în care a fost diagnosticat fără voia sa. Afaceristul spune că nu are probleme de sănătate și nici nu a avut. În plus, se declară indignat de speculațiile apărute, deoarece mulți apropiați s-au îngrijorat fără motiv.

Recent, în mediul online și în presa de scandal au apărut informații potrivit cărora Irinel Columbeanu ar fi fost diagnosticat cu o afecțiune gravă. Aceste zvonuri au stârnit îngrijorare în rândul prietenilor și cunoștințelor afaceristului. Cu toate acestea, Irinel Columbeanu a decis să facă o declarație publică pentru a clarifica situația. El a subliniat că nu are probleme de sănătate și că zvonurile care circulă sunt complet false.

Afaceristul a adăugat că este deranjat de faptul că speculațiile false au creat îngrijorare în rândul apropiaților săi. El a menționat că mulți prieteni și cunoștințe s-au alarmat fără motiv și că este neplăcut să vadă cum informații neadevărate se răspândesc fără discernământ.

„Am primit multe telefoane de la apropiați, care m-au întrebat dacă sunt bine, dacă e adevărat ce s-a scris în presă. Nu este adevărat, nu am făcut niciun atac cerebral (recent, n. red.). Nu știu de ce au apărut acele știri. Probabil pentru trafic.

E doar o supoziție de-a mea, nu aș vrea să acuz pe nimeni. Pe mine m-a deranjat foarte tare. S-au speriat destul de rău oamenii care îmi sunt apropiați. Am primit foarte multe mesaje de compătimire, ca să spun așa. Eu le-am spus că nu au de ce să-și facă griji.

Dacă acele zvonuri ar fi fost reale, nu aș mai fi putut să vorbesc așa în aceste momente. Eu nu am alte afecțiuni. Am primit o medicație de la o doamnă doctor psiholog, pentru memorie. Asta e tot.

Chiar am și ajutat alte persoane care aveau cunoștințe ce se confruntau cu aceste probleme de memorie. Le-am spus ce medicament iau eu, care mă ajută în acest sens’, a declarat Irinel Columbeanu pentru FANATIK.

VEZI FOTO

Irinel Columbeanu s-a bucurat să își revadă fiica după 5 ani

Omul de afaceri poveste că a fost o reală bucurie să își revadă fiica. În această vară, Irinel Columbeanu a călătorit în SUA, acolo unde a reîntâlnit-o pe Irina, dar și pe Monica Gabor.

„Revederea cu Irina a fost foarte plăcută. Am avut ocazia să vizitez multe. Am avut ocazia să o revăd și pe Monica. Mi s-a adeverit intuiția mea despre domnul Pink, că este un om foarte ok. Consider că fosta mea soție a avut un mare noroc să îl cunoască. Mă bucur pentru ea și pentru Irina. Monica nu mi s-a părut deloc schimbată, nici fizic, nici comportamental. A rămas la fel.

Iar Irina a fost foarte drăguță, am reușit să o văd conducând. Ea practic a fost șoferul meu acolo, în America. Am stat la un hotel aproape de Malibu, unde locuiește ea și Monica, împreună cu familia Pink. Mă refer la domnul Pink și la băiatul său. A fost foarte frumos și m-am simțit bine’, a mai declarat Irinel Columbeanu.

A apărut ediția de august a revistei Avantaje

Am creat un număr special pentru toți cei care adoră să citească pe sezlong, la plajă, să răsfoiască o revistă cu informații de calitate dimineața la cafea sau să descopere cu satisfacție, ultimele cercetări medicale, sfaturi bazate pe zeci de studii ale specialiștilor nutriționiști, psihoterapeuți, traineri și beauty experts.

DOSAR SPECIAL – Istoria costumului de baie pentru femei este fascinantă și reflectă schimbările culturale, sociale și de modă de-a lungul timpului.

INTERVIURI

– Zeruya Shalev este una dintre cele mai cunoscute scriitoare israeliene, romanele ei fiind traduse în peste 27 de limbi. Un om care se apropie de cuvinte ca de un miracol a început prin a scrie poezie și abia apoi s-a îndreptat către proză. Cred că frazele ei delicate, ilustrând adesea momente de introspecție, încă păstrează suflul versurilor, printr-o aplecare spre metaforă, spre cuvintele care se așază unul lângă altul ca într-un șirag fragil. Excepție nu face nici romanul „Destin’ (Humanitas Fiction, 2023), cea mai recentă carte a autoarei.

– Cu 13 cărți la activ, Corina Ozon nu este doar o scriitoare prolifică, ci și una foarte versatilă, căreia-i place să surprindă, indiferent de genul pe care-l abordează. Publicat recent la editura Trei, romanul „Cineva în orașul ăsta te iubește’ e considerat de scriitorul Liviu Surugiu „un roman-fenomen, cum nu s-a mai scris’ la noi, comparat cu celebrul serial „Dosarele X’ și este o poveste care îmbină cu succes suspansul, misterul și iubirea.

SĂNĂTATE

– „Peste 90% dintre cancerele de col uterin sunt determinate de o infecție cu o tulpină HPV de risc înalt’

– Obsesiile alimentare: este o linie foarte fină între a fi preocupată să mănânci sănătos și a face din asta o fixație. Cum știi când ai depășit granița?

Află mai multe din ediția print Avantaje august: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.