Oana Moșneagu și Vlad Gherman, probleme serioase de sănătate! Cei doi și-au anulat toate planurile. „Am fost loviți” 

0
44

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au îngrijorat fanii din mediul online. De mai bine de o săptămână cei doi sunt absenți din mediul online. Se pare că aceștia s-au confruntat cu preobleme serioase de sănătate, ce i-au ținut la pat zile întregi.

Oana Moșenagu și Vlad Gherman s-au bucurat recent de o frumoasă vacanță în Thailanda. După ce s-au relaxat, cei doi s-au întors acasă puși pe treabă. Însă, planurile le-au fost distruse. Mai mult, aceștia au trebuit să renunțe chiar și la proiectele pe care le aveau în derulare și asta pentru că s-au confruntat cu probleme serioase de sănătate.

Cea care a dat startul a fost Oana Moșenagu. Aceasta a fost răpusă de gripă și de aproape o săptămână este țintuită la pat. Suferința acesteia a fost surprinsă de către iubitule ei și postată în mediul online.

„Hai, bună dimineața, s-a trezit dulceața. Mulțumesc iubitului meu, știe să surprindă esența fiecărei stări prin care trec – a șasea zi în casă, cu gripă”, a scris Oana Moșneagu

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, probleme de sănătate. Foto: Instagram

(CITEȘTE ȘI: CUIBUȘORUL DE NEBUNII MAI AȘTEAPTĂ! MOTIVUL PENTRU CARE VLAD GHERMAN ȘI OANA MOȘNEAGU NU SE MUTĂ DIN CHIRIE)

„Am fost la analize”

Vlad Gherman se pare că a scăpat ceva mai ușor. Acesta s-a confruntat cu o răceală și deja s-a întors la treabă. Și el a fost răpus pentru câteva zile de boală, însă s-a recuperat ceva m ai rapid. Imediat cum a ieșit din casă, Vlad Gherman și-a pus la curent fanii din mediul online cu ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Acesta a mărturisit că și el se confruntă cu unele probleme de sănătate, dar sper că lucrurile se vor rezolva curând.

„De ce nu am mai postat? Am fost foarte răciți! Neața, fraților! Nu ne-am mai văzut de mult. Oana și cu mine am fost loviți de când ne-am întors din Thailanda. Nu ne-am simțit deloc bine. Am fost la analize. Oana a ieșit pozitivă la gripă, eu încă nu dar am avut alte probleme pe care trebuie ușor, ușor să le rezolv și eu. Pe scurt abia acum am început să ne simțim mai bine. Eu mă duc la filmare și sperăm ca săptămâna asta să ne pune pe picioare definitiv.”, a spus Vlad Gherman.

(VEZI ȘI: VLAD GHERMAN ȘI OANA MOȘNEAGU ÎȘI CONTINUĂ VACANȚA. LUCRUL INCREDIBIL PE CARE L-AU FĂCUT CEI DOI ÎN THAILANDA: „I-AM SPĂLAT ȘI NE-AM…”)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.