Peste trei mii de constănțeni sunt așteptați la Casa de Asigurări de Sănătate pentru a intra în posesia cardului național duplicat

0
27

Peste trei mii de constănțeni sunt așteptați la Casa de Asigurări de Sănătate pentru a intra în posesia cardului național duplicat.

Conducerea CJAS Constanța anunță că Imprimeria Națională a reluat emiterea cardurilor de sănătate, iar cei care au solicitat un duplicat trebuie să îl ridice de la sediul instituției.

Directorul CJAS Constanța, Luminița Nagy, le recomandă oamenilor ca mai întâi să verifice pe site dacă documentul a fost emis:

Tocmai au fost recepționate. Pe lângă cele 700 recepționate cu ceva timp în urmă, au mai fost recepționate un număr de 3000 de cazuri. Este vorba de cei care au solicitat emiterea cardului duplicat pentru pierdere sau deteriorare card inițiat. Recomandăm consultarea aplicației existente pe site-ul Casei de Asigurări, la secțiunea card național card publicat, unde, prin introducerea codului numeric personal și a unui cod de verificare, li se comunică de către aplicație dacă acel card este adus și existent la sediul Casei de Asigurări.

Reamintim că, din luna septembrie, doar cardul emis inițial este adus la domiciliul titularului, iar cel duplicat trebuie ridicat de la sediul CJAS.

Reporter – Cătălina Radu / redactor online – Daniel Țăndăreanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.