Probleme grave de sănătate pentru Asiye. Ce decizie radicală va lua Omer? Vezi online live episodul 47 al serialului „Totul pentru familia mea”, subtitrat în limba română VIDEO

0
37

Episodul 47 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” aduce noi încercări pentru frații Eren.

Asiye este pe marginea prăpastiei, iar Omer trebuie să ia o decizie radicală pentru a îndrepta această situație.

Ce se va întâmpla în episodul 47 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

id=”section-0″>

Viața fraților Eren este din ce în ce mai grea, iar problemele de zi cu zi îi copleșesc. Asiye îi va îngrijora pe toți cei dragi după ce va leșina la școală.


Lipsită de puteri, tânăra se va simți din ce în ce mai rău și va avea nevoie de îngrijiri medicale. În cele din urmă se va constata că totul s-a întâmplat din cauza faptului că tânăra nu mănâncă suficient, iar organismul ei a ajuns la limită. 

Aflând că surorii lui i s-a făcut rău de foame, Omer se va simți vinovat pentru că nu poate gestiona această situație, el asumându-și responsabilitatea pentru surorile lui după ce Kadir a murit.

Doruk îl va avertiza și el în privința lui Asiye, tânărul fiind vizibil îngrijorat. 

Pus în fața unei situații fără precedent, Omer este nevoit să facă un compromis de dragul celor mai importante persoane din viața lui. Tânărul va accepta o ofertă venită din partea lui Resul. Între timp, bărbatul va rupe parteneriatul cu Akif Atakul. 

Resul nu poate accepta că Suzan a fost amanta lui Akif și nu o poate ierta pentru că i-a ascuns acest lucru, motiv pentru care va decide să îi țină pe amândoi la distanță.

Având în vedere că Resul nu mai reprezintă o amenințare, Akif Atakul va încerca din răsputeri să o cucerească pe Suzan. Dacă va reuși să facă acest lucru, dar și ce sacrificiu va face Omer pentru a-și vedea surorile bine poți vedea în episodul 47 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, imagini rare din perioada în care nu avea nicio intervenție estetică! Iată cum arăta celebra actriță Simge Selçuk, în urmă cu 30 de ani, când avea o înfățișare naturală!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

id=”section-1″>

În fiecare seară de luni, marți, miercuri și joi, de la ora 20:00, la Kanal D sunt difuzate noi episoade ale serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Producția turcească face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și se bucură de aprecierea publicului. Telespectatorii îi îndrăgesc pe frații Eren și urmăresc cu sufletul la gură fiecare episod pentru a vedea evoluția acestora.

Serialul „Totul pentru familia mea” poate fi urmărit atât din fața micului ecran, cât și de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop. Cei care vor să vadă online episoadele trebuie doar să acceseze  https://www.kanald.ro/live.html.

Citește și: Asiye din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de mama sa, chiar pe platourile de filmare! Iată de la cine a moștenit actrița Su Burcu Yazgı Coşkun frumusețea si talentul

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.