Sanador te așteaptă cu 10% reducere la abonamente

0
14

Sănătatea este extrem de importantă și trebuie să ai grijă de ea, indiferent de vârsta pe care o ai! SANADOR te așteaptă cu 10% reducere la abonamentele medicale, pentru ca tu să te simți excelent și să te bucuri de o viață fără griji! 

Profită de reducerile de Black Friday și ai grijă de sănătatea ta începând chiar de acum pentru că în perioada 11 – 23 noiembrie 2022, la SANADOR  ai 10% reducere la orice abonament medical pentru persoane fizice, adulți și copii.

Pe lângă abonamentele medicale la prețuri imbatabile oferite de SANADOR de Black Friday 2022, poți avea grijă de sănătatea ta având un regim de viață sănătos, echilibrat, fără excese.

Iată ce poți face pentru a avea o sănătate de fier

O sănătate perfectă înseamnă să ai atât mintea, cât și trupul fără nicio problemă. De cele mai multe ori, sănătatea mintală este neglijată, însă este momentul ca tu să schimbi acest aspect. Ai grijă atât de corpul tău, cât și de mintea ta având un stil de viață echilibrat. Așadar, iată câteva lucruri pe care le poți face pentru a avea o sănătate de fier!

  • Fă mișcare! Nu este nevoie să petreci ore întregi la sală pentru a fi sănătos, trebuie doar să mergi cât mai mult pe jos sau să eviți mereu scările rulante. Vei vedea cât de mult înseamnă aceste mici schimbări din viața ta.
  • Consumă alimente neprocesate. Evită prăjelile, alimentele procesate, zahărul și făina albă. Dieta ta ar trebui să conțină legume, fructe, carne slabă, lactate, produse din făină integrală.
  • Redu consumul de alcool. Alcoolul crește riscul de accident vascular cerebral, așadar echilibrul este cheia. Nu consuma mai mult de un pahar o dată sau de două ori pe săptămână și vei vedea cât de bine te vei simți.
  • Bea mai multă apă! De cele mai multe ori, atunci când ești prins cu sarcinile de serviciu, uiți să bei apă. Încearcă să eviți acest lucru, puneți un reminder dacă este nevoie și bea apă!
  • Prevenția este cheia sănătății! Nu aștepta să ai o problemă medicală pentru a ajunge la medic, ci mergi la medic regulat pentru controale și analize de rutină. În plus, nu rata oferte de la Sanator de Black Friday, când oiți avea 10% reducere la abonamentele medicale.

SANADOR te așteaptă cu 10% reducere la abonamente. Ce înseamnă abonamentele medicale

Abonamentele medicale SANADOR te ajută să ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi. Poți conta pe sprijinul și dăruirea unei echipe medicale cu înaltă pregătire profesională și pe echipamente de diagnostic și tratament de ultimă generație.

Cu abonamente medicale de la SANADOR, beneficiezi de servicii medicale la cele mai înalte standarde și ai acces la peste 1.500 de medici specialiști de top, cu rezultate de succes și vastă experiență în domeniu, astfel încât să poți rezolva rapid și eficient orice problemă de sănătate.

De asemenea, SANADOR oferă asistență medicală 24/24H prin intermediul Compartimentului de Primiri Urgențe, care poate trata urgențe medico-chirurgicale la copii și adulți, prin intermediul celor 21 de linii de gardă permanente. În completare, urgențele prespitalicești sunt asigurate de Serviciul de Ambulanță, care acordă asistență medicală de urgență în București și județele limitrofe (dispecerat propriu: 021 9699 – disponibil 24/24H). SANADOR dispune de flotă proprie de ambulanțe echipate la cele mai înalte standarde.

Mai mult decât atât, vei avea parte de reduceri acordate pentru spitalizare și intervenții efectuate în cadrul Spitalului Clinic SANADOR și în cadrul Centrului Oncologic SANADOR.

Află mai multe despre abonamentele medicale pentru persoane fizice de la SANADOR aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.