Sharon Stone, mesaj din spital despre starea de sănătate

0
27

Sharon Stone a anunțat pe contul personal de Twitter că a avut recent o tumoare ce a trebuit îndepărtată, după ce a trecut printr-o altă experiență traumatică la spital: un diagnostic eronat și o intervenție chirurgicală în locul greșit, notează revista Hello!.

„Tocmai mi s-a pus un diagnostic greșit și am avut parte de o procedură medicală nepotrivită”, a scris actrița, detaliind apoi șederea în spital și cum i s-a descoperit o tumoare. „De data aceasta a fost nevoie de o dublă anestezie epidurală. Cu dureri care se înrăutățeau, am mers pentru o a doua opinie: așa am aflat că am o tumoră fibroidă ce trebuie scoasă”.

Sharon a însoțit relatarea de pe Twitter cu un mesaj de încurajare a altor femei în situații similare: „Doamnelor, în particular: nu vă lăsați baltă. CEREȚI O A DOUA OPINIE. Asta vă poate salva viața!”.

Apoi, actrița a continuat – „Voi fi la pat pentru 4-6 săptămâni, pentru a mă recupera complet. Vă mulțumesc pentru grijă. Totul e ok”, alături de emoticonul cu un braț puternic, cu mușchi.

Fibromul uterin (tumoră fibroida, leiomiomul uterin) este o tumoră fibroasă, benignă care se dezvoltă la nivelul uterului și care crește sub influența hormonilor estrogeni (hormoni sexuali feminini) și regresează atunci când nivelul hormonal scade.

Copyright foto serialul The Flight Attendant

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.