Smiley, probleme de sănătate. Ce a pățit partenerul Ginei Pistol: “Azi m-am trezit…”

0
15
  • Smiley, anunț îngrijorător pe rețelele de socializare
  • Iată ce a mărturisit artistul!

Smiley este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști de la noi din țară, iar cântărețul se bucură de o comunitate numeroasă în mediul online, acolo unde este activ și împărtășește fiecare moment cu fanii lui.

Smiley se confruntă cu probleme de sănătate

Smiley își ține fanii la curent cu toate momentele din viața lui, iar de această dată le-a dezvăluit că atunci când s-a trezit a rămas fără voce, motiv pentru care va intra în pauză vocală o perioadă pentru a se recupera.

“Azi m-am trezit… și abia pot să vorbesc. Întru în pauză vocală.”, a scris Smiley pe rețelele de socializare.

Cât de mult i s-a schimbat viața lui Smiley, după ce a devenit tată

Smiley se simte mai împlinit ca niciodată, asta după ce cântărețul a devenit tată pentru prima dată. Artistul și partenera lui de viață, Gina Pistol, au împreună o fetiță pe nume Josephine și sunt mai fericiți ca niciodată.

”Mă simt mai bucuros , fericit, motivat, mai responsabil și mai optimist de când sunt tată. Schimb scutece, legăn copilul, îi cânt, fac tot ce trebuie. Eu nu știu cântece de copii deloc și improvizez, mă trezesc cântând. Acum e mult mai activă, se întoarce de pe o parte pe alta și e mai greu.

Nu prea am avut probleme cu colicii. Suntem în etapa când îi cresc dinții. Nu mai prea doarme ziua, dar noaptea doarme. Și doarme toată noaptea singură în camera ei. E foarte liniștită, mi-e și frică să nu cobesc”, a spus Smiley în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Ce avere impresionantă are Smiley. Iubitul Ginei Pistol este unul dintre cei mai bogați artiști din România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.