Tragedie la UTA Arad: Marius Misarăș a murit la doar 48 de ani. Sportivul s-a confruntat cu grave probleme de sănătate

0
26

In articol:


Tragedie la UTA Arad: Marius Misarăș a murit la doar 48 de ani. Fostul fotbalist și patron al unei firme de transport s-a confruntat cu grave probleme de sănătate.

Fostul fotbalist Marius Misarăș a murit la doar 48 de ani

Marius Misarăș, fostul fotbalist  și patron al unei firme de transport, a murit la doar 48 de ani, confruntându-se cu grave probleme de sănătate. Acesta a evoluat la juniorii „Bătrânei Doamne”, iar apoi a îmbrăcat ca senior și tricoul echipei West Petrom Pecica.

Cunoscut ca „Zico” de către microbiștii din România, sportivul nu s-a îndepărtat de fotbal nici după ce a renunțat la cariera de jucător, rămânând un suporter desăvârșit al echipei UTA, echipa care i-a
marcat copilăria.

Citește și: Și-a căutat transport până în Sibiu, dar a avut un șoc când a văzut ce i-a spus șoferița! A refuzat imediat cum a citit: „Nimeni nu va vedea cadavrul”

Citeste si: Logodnica lui lui Culiță Sterp, veste emoționantă: „Abia aștept să ne cunoaștem”- kfetele.ro

Citeste si: Coșmarul prin care trece Corina Dănilă! A fost dată afară din casă din cauza datoriilor…Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine- bzi.ro

Marius Misarăș, fost fotbalist, s-a stins din viață

[Sursa foto: Facebook]

Sportivul arădean s-a confruntat cu grave probleme de sănătate

Marius Misarăș a încetat din viață marți, 21 noiembrie 2022. „Zico” a plecat fulgerător dintre noi, după ce în urmă cu două săptămâni suferise de un stop cardio-respirator, scrie prosport.ro. Fostul fotbalist a fost internat în spital, trecând prin momente de cumpănă pe secția de ATI, însă apoi a fost externat și, deși părea că starea lui de sănătate se îmbunătățește, acesta a pierdut cel mai greu meci, cel cu viața.

Citește și: Ce riscă jucătorii iranieni care au refuzat să cânte imnul la Campionatul Mondial 2022: „Regimul ar putea decide să dea un exemplu cu ei!”

Potrivit apropiaților, fostul sportiv de la UTA Arad ar fi fost infectat cu o bacterie din spital.

Marius Misarăș a jucat la Fotbal Club UTA Arad, cunoscut sub numele de UTA Arad, sau UTA. Clubul evoluează în SuperLiga României. UTA este acronimul de la fosta Uzina Textilă Arad. Supranumită Bătrâna Doamnă a fotbalului românesc, este una dintre cele mai titrate echipe de fotbal din România. Echipa a câștigat de șase ori Campionatul și de două ori Cupa României, notează sursa citată.

Sursă: prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.