Vlad Stancu, probleme de sănătate înaintea Campionatelor Naţionale

0
17

Antrenoarea Iulia Becheru a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat înotătorul Vlad Stancu înaintea Campionatelor Naționale din bazin scurt, 25 de metri.

Pentru înotătorul Vlad Stancu, considerat unul dintre puștii minune ai natației românești, competițiile importante ale anului 2022 s-au încheiat odată cu Naționalele în bazin scurt, găzduite de bazinul de la Otopeni.

Antrenoarea Iulia Becheru care se ocupă pas cu pas de pregătirea lui Vlad s-a declarat mulțumită de evoluția elevului său, mai ales că Vlad a avut probleme de sănătate înaintea concursului.

Vlad Stancu, probleme de sănătate! Ce a pățit înaintea Campionatelor Naţionale de înot în bazin scurt: „O săptămână întreagă nu a putut să deschidă gura”

Vlad Stancu s-a luptat cu David Popovici în proba de 400 de metri liber, la Campionatele Naționale din bazin scurt.

„Vlad și-a făcut o extracție a unei măsele de minte, care pot spune că i-a creat destul de multe probleme. O săptămână întreagă aproape că nu prea a putut să deschidă gura și antrenamentele au decurs destul de neconfortabil pentru el”, a explicat Iulia Becheru pentru Prosport.

„În proba de 400 metri mixt a bătut recordul național de seniori. La 1500 a făcut alt record, iar în proba de 400 metri chiar dacă s-a clasat pe locul doi, a bătut recordul pentru vârsta de 17 ani”, a mai spus antrenoarea Iulia Becheru.

Iulia Becheru și Vlad Stancu au stabilit, de comun acord, să nu participe la Campionatul Mondial în bazin scurt care se va desfășura în luna decembrie, în Australia. „A fost o decizie luată împreună. Vom participa în perioada 1 – 4 decembrie la o competiție care se va desfășura în Olanda, la Rotterdam și care este înscrisă în calendarul FINA și LEN. O luăm însă ca pe o competiție de verificare”, a încheiat Becheru.

Activează de peste 17 în presa sportivă. La început a fost colaborator al departamentului care se ocupa de ligile inferioare, a „făcut practica” la meciuri din Liga 2 sau a treia și treptat a ajuns la secția „Fotbal Intern” a ProSport. A acumulat experiență și după patru ani a acceptat … citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.