Scandal uriaş la Casa Regală! Prinţul Harry are mari probleme, acuzaţiile sunt fără precedent. „Insultă grosolană!” – Evenimentul Zilei

Biograful regal Angela Levin s-a araătat extrem d efurioasă după această declaraţie, spunând că pur şi simplu i-a jignit pe tatăl său, Prințul Charles, și pe fratele său, Prințul William. Faptul că prințul Harry a vrut să verifice dacă bunica sa este „proteja” nu face decât să provoace mai multe „supărări”.

Comentariul lui Harry la televiziunea americană despre faptul că a verificat că regina este protejată este o insultă gravă la adresa Prințului Charles și William. Ca dovadă că acum Harry merită și mai puțin să participe la serbările jubiliare.

Reamintim că Prințul Harry și Meghan Markle au vizitat-o ​​joi pe regina Elisabeta la Windsor, după ce au zburat din SUA înainte de a călători în Țările de Jos pentru Jocurile Invictus.

Prinţul Harry pregătește terenul pentru viitoarea carte şi se arată protector faţă de bunica sa

Vorbind la emisiunea Today de la NBC despre întâlnirea sa cu regina, el a remarcat că monarhul este „în formă excelentă”, dar a declarat, de asemenea, că „se asigură doar că este protejată și că are oamenii potriviți în jurul ei”.

Jurnalistul și editorul de la Daily Mirror, Kevin Maguire, a declarat că prințul va scoate o carte care va stârni iar nemulțumiri şi din acest motiv se arată preocupat de bunica sa: „Totuși, cumva, vrea să pară și protector pentru că urmează cartea”.

Întrebat de gazda emisiunii Today de la NBC, Hoda Kotb, cum a fost întâlnirea sa în persoană cu bunica sa regală, Prințul Harry a asigurat publicul cu privire la starea de sănătate a monarhului.

A fost grozav să fiu cu ea, a fost atât de plăcut să o văd. Este într-o formă excelentă, a avut întotdeauna un mare simț al umorului cu mine. Mă asigur doar că ea este protejată și că am oamenii potriviți în jurul ei, a declarat Harry.

În interviu, Ducele nu părea să explice de ce voia să o protejeze pe suveran sau ce oameni ar trebui să fie în preajma ei.

Meghan Markle „a adăugat un plus de strălucire” ținutei bijuterii de 350.000 de lire sterline

Meghan Markle a făcut furori cu acel colier Cartier pe care l-a purtat la Jocurile Invictus, cu diamante mari. Un expert în diamante, Maxwell Stone, a declarat: „Meghan a purtat niște bijuterii uimitoare în acest weekend.

La ceremonia de deschidere a Jocurilor Invictus, Meghan a purtat și o pereche de cercei senzaționali cu diamante care au adăugat un plus de strălucire ținutei ei. Din analiza imaginilor, acești cercei par să prezinte diamante tăiate de smarald de foarte înaltă calitate, care ar putea avea aproximativ 2,5 până la trei carate fiecare. Ducesa a mai murtat un ceas Cartier al prințesei Diana şi un colier Cartier senzațional, a spus el pentru Express.

Cele mai recente știri
Știri similare