Scandalul dintre Nelu Varga și Dan Petrescu a ajuns și la urechile lui Becali

Scandalul dintre Neluțu Varga și Dan Petrescu de la meciul dintre CFR Cluj și FCSB, scor 0-1, a ajuns și la urechile lui Gigi Becali, care a comentat subiectul.

Finanțatorul celor de la FCSB e convins că echipa sa are prima șansă la titlu în acest moment, deși, la un moment dat, distanța dintre roș-albaștri și ardeleni era de 8 puncte în favoarea campioanei României. În acest moment cele două echipe sunt despărțite doar de două puncte.

„Eu văd că suntem noi favoriți acum, având în vedere valoarea echipei, pusă cap la cap. Situația care o fi la ei, nu știu. Sunt niște certuri cred”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Neluțu Varga, scandal imens după ce FCSB a bătut-o pe CFR Cluj

„M-au nenorocit ăștia”, a fost auzit țipând după meciul cu FCSB Neluțu Varga, omul cu banii de la CFR Cluj, care nu concepe ca echipa sa să rateze titlul în acest sezon.

Partida dintre CFR Cluj și FCSB s-a disputat duminică seară, în cadrul etapei a cincea din play-off-ul Ligii 1, iar roș-albaștrii au învins la limită, scor 1-0, după golul marcat de către Octavian Popescu, în minutul 74. Arbitrul acestei întâlniri, Istvan Kovacs, a lăsat-o pe CFR Cluj în inferioritate numerică, după ce i-a arătat cartonașul roșu lui Marco Susic, în minutul 42.

Cele mai recente știri
Știri similare