Se iau măsuri după momentul de la FCSB

  • Premier League: FulhamLiverpool, sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CS MioveniFCSB, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

Antrenorul, care avea două telefoane în față, a ținut în permanență legătura cu Valentin David, care a purtat căști wireless, în ciuda regulamentului.

Galerie Foto

Se iau măsuri după momentul de la FCSB – U Craiova 1948 cu Marius Croitoru protagonist

Momentul nu rămâne fără repercusiuni, iar Răzvan Burleanu a anunțat, după ședința Comitetului Executiv de vineri, că va apărea o schimbare în regulament.

Am decis să intervenim pe Regulamentul Disciplinar, pentru a regla o situație cu care ne-am confruntat la începutul acestui sezon, și anume atunci când antrenorul s află într-o stare de suspendare.

Ne dorim să reglementăm situația în care un antrenor aflat în stare de suspendare ia legătura cu jucătorii Am văzut destule situații care dăunează imaginii.

Asta înseamnă că nu reușim să implementăm soluția optimă. Astfel, de acum, tehnicianul va ocupa un loc lângă delegatul de joc sau, dacă acesta va fi nevoit să plece, va sta lângă observatorul de arbitri. Penalitatea pentru încălcarea regulamentului este de de 50.000 de lei”, a declarat Răzvan Burleanu.

Marius Croitoru revine pe banca tehnică

Marius Croitoru a fost eliminat în prima etapă, în meciul pierdut 1-2 cu Farul, și a văzut din tribună jocurile cu CFR Cluj, 3-1, și cu FCSB, 1-1.

Acum, suspendarea antrenorului a expirat și Marius Croitoru va putea sta pe bancă la meciul U Craiova 1948 – Universitatea Craiova, programat duminică, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1.

Etichete: marius croitoru , razvan burleanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Cele mai recente știri
Știri similare