Adrian Mutu a anunțat prima plecare de la Rapid

0
17

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Liga 2: Buzău – Chiajna, vineri, 20:00, DGS 1

Adrian Mutu, antrenorul formației giuleștene, a anunțat, la Fotbal Club, de la Digi Sport, că mijlocașul de bandă se va întoarce la Columbus Crew, echipa din MLS de la care a fost împrumutat.

Alex Mățan pleacă de la Rapid

Mățan nu s-a accidentat, a fost accidentat, a fost călcat. Mățan nu rămâne, se întoarce la Columbus”, a declarat Adrian Mutu.

Ajuns la Rapid în august, Alexandru Mățan a bifat doar șase apariții, în total 208 minute, sub comanda lui Adrian Mutu, fără să reușească să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă.

Fostul internațional de tineret a bifat toate aparițiile pentru Rapid în intervalul 13 august – 10 septembrie. De atunci, nu a mai jucat deloc din cauza accidentării de care a amintit și Adrian Mutu.

Alex Mățan se va întoarce în decembrie în Statele Unite ale Americii, pentru a începe pre-sezonul cu echipa care l-a cumpărat de la actuala Farul pentru 1.5 milioane de euro în martie 2021, Columbus Crew.

Rapid i-a plătit 6.000 de euro lunar lui Alex Mățan

În perioada de la Rapid, Alex Mățan a câștigat 18.000 de euro lunar, dar doar 6.000 au fost achitați de Rapid.

Restul salariului jucătorului a fost acoperit de Columbus Crew, club cu care românul mai are contract încă un an, până în decembrie 2023.

Etichete: adrian mutu , columbus crew , alexandru matan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.