Becali i-a dat lovitura lui Dinamo: ”Am fost în negocieri cu el, dar a semnat cu FCSB”

0
35

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 14 Septembrie 2023, 12:31

Data actualizarii: Joi 14 Septembrie 2023, 12:32


Dan Spătaru (18 ani) a semnat cu FCSB în urmă cu mai bine de o săptămână, după ce a fost împrumutat de la ACS Kids Tâmpa Brașov, pentru un sezon.


Mijlocașul brașovean a fost în lotul naționalei U19 și a ajuns deja la grupele de juniori ale vicecampioanei.


Pe Spătaru l-au dorit și cei de la Dinamo, dar jucătorul a ales să se transfere la vicecampioana României, după cum a dezvăluit antrenorul ”câinilor”, Ovidiu Burcă.


Ovidiu Burcă: ”Eram în toiul negocierilor”


„Noi am fost în negocieri cu un jucător care între timp a semnat cu FCSB, Dan Spătaru. E un tânăr de perspectivă al fotbalului românesc, noi credeam că ne putea ajuta, mai ales la regula U21. E un jucător special, pe care noi ni l-am dorit foarte tare. Eram în toiul negocierilor când am fost întrebat.


El a venit la București, s-a întâlnit cu noi, i-a plăcut tot ce a auzit, i-a plăcut și baza de pregătire. Cumva a fost surprinzător că a semnat cu FCSB, dar nu e nicio problemă. Nimeni nu e perfect! (n.r. – râde)


A ales să meargă la FCSB, asta este, noi îl așteptam să vină. Credeam foarte tare în el, e un jucător cum rar mai vezi astăzi. Îi urăm baftă, să fie sănătos. De-asta am spus că mai așteptam încă un jucător”, a spus Burcă, pentru
Radio Dinamo1948.


Pentru împrumutul lui Dan Spătaru, FCSB a plătit 30.000 de euro, iar clauza de transfer definitiv a fost stabilită la 120.000 de euro.


Cum se descrie Dan Spătaru, puștiul transferat de FCSB


Într-un interviu acordat pentru PRO TV și Sport.ro, Dan Spătaru și-a făcut o scurtă caracterizare, a dezvăluit că este de mic fanul celor de la FCSB și a explicat că nu simte presiune, cel puțin pentru moment.


“Pot să spun că a fost un vis de când eram mic. Cu timpul am înțeles că trebuie să muncesc mai mult, iar acum am plăcerea de a mă antrena și de a juca pentru FCSB. E visul meu! Da, țin cu FCSB de mic, iar familia mea la fel.


Nu consider că e o presiune, ci o trecere la nivelul la care voiam eu să se întâmple. Nu credeam că se va întâmpla anul ăsta, dar sper să fac față și să le arăt tuturor de ce sunt în stare. De abia așteptam să se întâmple chestia asta, pentru asta am început.


Postul meu preferat este inter dreapta. Acolo, în centru. Îmi place să fiu la creație, să marchez, să urc cu mingea, să pasez. Îmi place să fac diferența”, a spus Dan Spătaru, pentru PRO TV și Sport.ro.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.