„Buș a jucat 5 minute și s-a accidentat iar!”

0
21

Articol de GSP – Publicat joi, 10 noiembrie 2022, 20:41 / Actualizat joi, 10 noiembrie 2022 20:54

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, nu a fost pe deplin mulțumit de victoria din Cupa României cu CSC Dumbrăvița, 5-0. „Bursucul” a dezvăluit că Sergiu Buș s-a accidentat iar și a avertizat că jucătorii insuficient de buni vor fi dați afară la iarnă. 

„Prima repriză am dominat-o. De fapt, tot meciul l-am dominat, dar nu ne-am creat atâtea ocazii câte mi-aș fi dorit. Ei au fost foarte bine organizați, agresivi. Mă așteptam să avem mai multe ocazii. Singura ocazie mare a fost la bara lui Deac, dar la fazele fixe am fost penibili. 

De obicei suntem buni, dar jucătorii care înscriu de obicei din faze fixe nu erau pe teren. Niciun alt jucător nu a făcut față la ce doream. Dacă ai 10 sau 15 faze fixe și nu ai nicio ocazie… le-am făcut degeaba în această dimineață”, a afirmat Petrescu. 

STADION

Noul stadion de 15 milioane de euro din Superligă prinde contur: „Batem Farul și jucăm aici în decembrie”

Dan Petrescu, supărat după CSC Dumbrăvița – CFR Cluj: „Ce cauți aici, dacă nu faci față?”

„N-am riscat nimic în prima repriză, dar am făcut-o la 1-0, în minutul 80. Dacă marcau ei, era alt scor acum. Ultimele 10 minute au fost ceea ce trebuie, dar cred că cei de la Dumbrăvița au căzut fizic și moral. 

Dacă în prima repriză am fi marcat două goluri, ar fi fost meciul mult mai ușor și sigur marcam mult mai multe goluri. Până la urmă, este o victorie meritată, dar mă așteptam mai mult de la echipa mea, asta e clar!

Le-am spus de la început că va fi greu. Când intri pe teren și îmbraci tricoul echipei campioane în fața propriilor suporteri trebuie să faci puțin mai mult dacă vrei să rămâi aici. Dacă nu, peste o lună vor pleca toți care nu au jucat bine, care nu au făcut față. Dacă nu faci față, ce cauți aici?”, a adăugat „Bursucul”. 

Dan Petrescu: „Buș a jucat 5 minute și s-a accidentat iar!”

„Mă bucur pentru Bîrligea, a marcat un hat-trick. La fel ca Buș – care iar s-a accidentat azi – a fost tot sezonul accidentat. Buș a intrat 5 minute astăzi și s-a accidentat iar. Sper ca Bîrligea să rămână sănătos. După acest hat-trick, avem nevoie de el și în campionat. Mai ales că regula U21 ne obligă…”, a mai spus Petrescu. 

Deac a cerut să joace. Va fi suspendat duminică, cu Mioveni, și a vrut să joace un meci, altfel ar fi fost pauza prea mare. Zic că a fost cel mai bun jucător al nostru astăzi.

Dacă ar fi după mine, Hoban ar trebui să mai joace. Nu contează vârsta, dacă e sănătos, serios și se antrenează, de ce să nu joace? Astăzi a jucat excelent, s-a comportat foarte bine de câte ori l-am băgat. E un profesionist adevărat. Dacă dorește să rămână la club, sunt convins că cei din club îl vor ajuta, dar eu mi-aș dori să-l văd pe teren, m-ar ajuta mai mult.

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Mai multe știri din Cupa României: 

Interviu atipic după Dumbrăvița - CFR Cluj: „A fost o onoare pentru mine! Știu că am kilograme în plus, dar mă trezesc la 5, lucrez și în învățământ. Încerc să îmi fac un rost în viață”

CSC DUMBRĂVIȚA – CFR CLUJ 0-5

Interviu atipic după Dumbrăvița – CFR Cluj: „A fost o onoare pentru mine! Știu că am kilograme în plus, dar mă trezesc la 5, lucrez și în învățământ. Încerc să îmi fac un rost în viață”


Clipe de panică la Dumbrăvița - CFR Cluj » Portarul Robert Mikloș, transportat cu ambulanța la spital după un contact violent + adversarul trebuia eliminat

Dumbrăvița – CFR Cluj

Clipe de panică la Dumbrăvița – CFR Cluj » Portarul Robert Mikloș, transportat cu ambulanța la spital după un contact violent + adversarul trebuia eliminat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.