Cât de frumoasă este Luana, fiica cea mică a lui Mircea Rednic. Tânăra s-a iubit cu un bărbat celebru din România

0
37

Cât de frumoasă este Luana, fiica cea mică a lui Mircea Rednic

Colaj Hepta Instagram

Pe lângă faptul că se ocupă transferurile de jucători, Luana Rednic este de o frumuseţe uimitoare. Fiica cea mică a lui Mircea Rednic încântă la fiecare apariţie şi este prietenă foarte bună cu Sorana Cîrstea. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU LUANA REDNIC ÎN GALERIA FOTO)

Cât de frumoasă este Luana, fiica cea mică a lui Mircea Rednic

Luana Rednic a fost în centrul atenţie şi în momentul în care a avut o relaţie cu Gicu Grozav. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă au decis, la un moment dat, să o ia pe drumuri separate.

Mircea Rednic a avut probleme de sănătate după meciul cu FCSB

Antrenorul celor de la UTA Arad a suferit o intervenţie chirurgicală, după ce a avut probleme la partida cu FCSB, câştigată de echipa sa cu 2-1.

Rednic a resimţit dureri în piept încă din timpul meciului, după care a fost supus mai multor investigaţii. După ce a efectuat un control, medicii au constatat că acesta a suferit un infarct, iar antrenorul „Bătrânei Doamne” a fost operat şi i-a fost aplicat un stent la inimă.

„Sunt bine! Sunt un pic obosit. Operația a reușit și am cerut să fiu lângă voi. Am venit să vă felicit, normal. Să vă felicit încă o dată pentru meciul cu FCSB. Aveam o perioadă delicată în care și eu, dar și voi erați contestați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.