Ce a avut de zis Ciprian Deac, după CFR – Petrolul

0
30

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 19 Septembrie 2023, 00:17

Data actualizarii: Marti 19 Septembrie 2023, 00:16


Cele două cluburi s-au înfruntat în a noua etapă din Superliga României pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia. CFR Cluj a reușit să se impună și să câștige toate cele trei puncte, grație reușitei lui Avounou din minutul 12.


Ce a avut de zis Ciprian Deac, după CFR – Petrolul


După meci, Ciprian Deac a subliniat faptul că partida cu Petrolul Ploiești a fost dificilă. De asemenea, fotbalistul CFR-ului a evidențiat că echipa ar fi putut să înscrie mai mult.


„A fost un meci dificil. Am întâlni un adversar care a jucat fotbal. Am avut un meci foarte greu. Campionatele se câștigă cu apărarea. Puteam să mai și marcăm. Cred că a fost un joc frumos în această seară.


Nu cred că suferim. Suntem echipa cu cele mai multe goluri. Puteam marca și azi mai mult. Dar e bine că nu am primit gol.


Într-adevăr, va urma o perioadă aglomerată, cu multe meciuri. Dar ce e mai frumos decât să joci din trei în trei zile?”, au fost cuvintele lui Ciprian Deac după partida din Gruia.


CFR Cluj – Petrolul Ploiești 1-0


În urma victoriei, CFR Cluj s-a apropiat la două puncte de ocupanta primei poziții, FCSB. Ardelenii se situează pe locul doi cu 19 puncte, în timp ce roș-albaștrii se află pe primul loc cu 21 de puncte.


Petrolul Ploiești, în schimb, a suferit luni seară a doua înfrângere de când a început noul sezon. „Lupii galbeni” se situează pe a cincea poziție, în prima jumătate a clasamentului, cu 13 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.