Ce au de gând să facă fanii celor de la U Craiova 1948 dacă nu vor fi primiți în peluză la meciul cu Rapid

0
33

  • La Liga: Real Madrid – Valencia, joi, 22:00, DGS 1

  • Tenis: Bianca Andreescu – Anastasia Zakharova, joi, 12:00, DGS 2

Ce au de gând să facă fanii celor de la U Craiova 1948 dacă nu vor fi primiți în peluză la meciul cu Rapid

Adrian Mititelu a anunțat că nu va mai permite accesul fanilor pe stadion la meciurile de acasă, iar clubul U Craiova 1948 nu va mai cere bilete pentru suporterii săi nici la jocurile din deplasare.

Această situație este una de neînțeles pentru Andrei Preda, iar liderul galeriei “Leilor” a anunțat ce au de gând să facă suporterii dacă vor avea probleme cu locurile din peluză în Giulești.

“Conducerea noastră de 2 ani a trimis acea foaie către toate cluburile. Majoritatea cluburilor cu suporteri mai mulți fac această scrisoare către echipa gazdă, că nu organizează deplasarea fanilor. Fanii echipelor mari merg pe banii lor (n.r. pe proprii bani).

Noi când plecăm într-o deplasare anunțăm pe pagina de Facebook. La meciul cu Sepsi, ne-a sunat un om din clubul nostru să ne întrebe câți suntem pe drum. Am spus că suntem 120 de oameni. Am luat biletele de la casa celor de la Sepsi.

O să facem deplasarea în Giulești și vom cumpăra biletele de pe internet. Avem o înțelegere cu suporterii celor de acolo. Ne prezentăm 700 de fani și vom sta în Gara de Nord dacă nu găsim bilete. Nu se pot face aceste abuzuri. Vom intra cu buletine dacă este nevoie, ne plătim biletele.

Niciodată acest om (n.r. Adrian Mititelu), care minte, nu a plătit vreun ban pentru suporteri. Ne vom încuraja echipa și-l vom contesta pe acest om. Dacă nu, vom sta la tribuna a doua. Nu ne poate interzice acest om să mergem la meci”, a spus Andrei Preda, la Fotbal Club.

99,99%, U Craiova 1948 nu va avea suporteri la meciul cu Rapid, pe Giulești 

În etapa a 25-a, partida Rapid – U Craiova 1948 se va disputa pe Giulești, unde decizia lui Mititelu de a îngrădi accesul suporterilor nu poate sta în picioare pentru că nu este gazdă. Totuși, fanii nu vor avea cum să intre în mod organizat în sectorul dedicat galeriei oaspete nici la meciul cu Rapid. 

În primul rând trebuie să vedem ce verdict se va da în cazul suspendării meciului de la Sf. Gheorghe. Apoi, dacă echipa oaspete, indiferent cum se numește, nu ia în primire sectorul din stadion rezervat suporterilor săi, noi nu avem cum să le vindem bilete acolo.

Deci fără acceptul adversarilor, suporterii lor nu pot intra ca grup organizat pe stadion. Așa se întâmplă peste tot. Dacă un club nu anunță că va avea galerie în deplasare, nu li se dau bilete“, a precizat Victor Angelescu, coproprietarul Rapidului, pentru Digi Sport.

Etichete: liga 1 , rapid , andrei preda , suporteri u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.