Ce iubită frumoasă are Erling Haaland, jucătorul de la Manchester City. Cine este Isabel Haugseng Johansen 

0
27

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 21:15

Data actualizarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 21:22


Prietenii apropiați a lui Erling Haaland, în vârstă de 22 de ani, susțin că fotbalistul este îndrăgostit de frumoasa tânără de 18 ani, cu care are o relație de câteva luni bune. Cei doi au fost fotografiați împreună zilele trecute în Marbella, unde fotbalistul deține o vilă.Fanii jucătorului nu aveau habar că fata din fotografii este Isabel, cea care a mai fost văzută anterior la unul dintre meciurile lui Erling,  alături de familia sa, când acesta juca pentru Borussia Dortmund.


“Se pare că este destul de serioasă relația. Isabel a călătorit în Germania și Anglia pentru a-l vedea pe Erling, iar acum a fost cu el în Marbella”, a declarat unul dintre apropiații lui Erling, potrivit TheSun.


“Erling are lumea la picioarele lui, iar femeile stau la coadă pentru a-i fi partenere. Dar el este un băiat foarte sensibil și este de înțeles că se întâlnește cu o fată din orașul său natal, pe care o cunoaște de ani de zile. Trebuie să poată avea încredere în oamenii din viața lui și să se concentreze doar pe fotbal”, a declarat o altă sursă.În ceea ce o privește pe Isabel Haugseng Johansen, aceasta lucrează parti-time într-un magazin de moda. Tânăra este destul de rezervată în ceea ce privește relația cu fotbalistul și chiar și-a dezactivat contul de pe rețelele sociale când relația dintre ei a progresat.


Sursă foto: Getty, Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.