Ce s-a ales de ”coșmarul” României: a rămas fără echipă după ce a ajuns să joace în liga a șasea!

0
29

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 21 Noiembrie 2023, 09:10

Data actualizarii: Marti 21 Noiembrie 2023, 09:29


Totuși, meciul cu Elveția de pe Arena Națională va avea o miză aparte. Dacă va reuși să scoată un rezultat pozitiv, selecționata lui Edi Iordănescu își va asigura prezența în prima urnă valorică la tragerea la sorți de la Hamburg, programată pe 2 decembrie.


Ce s-a ales de Konstantinos Mitroglou, ”coșmarul” României


În caz contrar, ”tricolorii” vor face parte din a patra urnă valorică și ar putea întâlni adversari mai bine cotați din a doua urnă.


În timp ce noi ne-am asigurat deja prezența la turneul final, Grecia va aștepta barajul pentru calificare la EURO 2024. Nu a reușit să se califice dintr-o grupă dominată de Franța și Olanda, dar are o nouă șansă în luna martie, atunci când se vor disputa barajele pentru ultimele locuri rămase.


Grecia ne-a interzis prezența la Campionatul Mondial din 2014 tot după un baraj, câștigat cu scorul general de 4-2. Cel mai bun om al grecilor din acea ”dublă” a fost Konstantinos Mitroglou (35 de ani), care a marcat de trei dintre cele patru goluri ale elenilor.


Atacant cu un CV impresionant, trecut pe la Olympiakos, Fulham, Benfica, Olympique Marseille, Galatasaray și PSV Eindhoven, Mitroglou este liber de contract de mai bine de două luni, după ce a evoluat ultima oară în Germania.


  • Nu în eșaloanele superioare, ci la SV Scherpenberg, în liga a șasea germană!


Dublu campion al Portugaliei cu Benfica Lisabona, Mitroglou se poate lăuda cu 65 de selecții pentru naționala țării sale, pentru care a marcat de 17 ori.


Campionatul Mondial din 2014 a fost ultimul turneu final la care a participat naționala Greciei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.