Cea mai așteptată veste în cazul de dopaj al Simonei Halep: „Nevinovată!”

0
39

Virginia Ruzici (68 de ani), fostul manager al Simonei Halep (31 de ani), a dezvăluit ultimele detalii în cazul de dopaj al sportivei din Constanța! Ruzici a cocluzionat că Halep este nevinovată, pregătindu-se să revină pe teren.

Virginia Ruzici este în continuare alături de Simona Halep, în ciuda faptului că aceasta a înlocuit-o pe campioana de la Roland Garros 1978 cu managera suedeză Nina Wennerstrom. Ruzici a dezvăluit că Halep este pregătită pentru revenirea în circuitul WTA.

Virginia Ruzici vine cu cea mai așteptată veste în cazul de dopaj al Simonei Halep: „Nevinovată!” Fostul manager al sportivei, anunț spectaculos: „E gata să revină”

La cinci luni de la controlul anti-doping picat de Simona Halep, fostul ei manager, Virginia Ruzici, a concluzionat că sportiva este nevinovată: „Simona se antrenează în aceste zile și este gata să revină cât de repede posibil. Îi țin pumnii pentru ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, pentru că este nevinovată!”, a spus Virginia Ruzici într-un dialog cu antrenorul de tenis Daniel Spatz, purtat pe Instagram.

Astfel, Virginia Ruzici, cea care i-a reprezentat interesele Simonei Halep timp de 14 ani, este optimistă că dubla campioană de Grand Slam va scăpa de suspendare. Cazul româncei se judecă la Tribunalul Sport Resolutions de la Londra, însă până acum nu a fost anunțată o decizie oficială.

Simona Halep a revenit săptămâna trecută în țară, după ce a efectuat un cantonament la Dubai (Emiratele Arabe Unite). Acolo este programat cel mai important turneu al lunii februarie, dar jucătoarea româna nu a fost acceptată pe tabloul principal din cauza suspendării dictate de Agenția pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

Virginia Ruzici, dar și Darren Cahill au băgat mâna în foc pentru corectitudinea Simonei Halep

Virginia Ruzici i-a luat apărarea Simonei Halep imediat după anunțul suspendării provizorii: „O cunosc pe Simona de multă vreme și am lucrat cu ea timp de 14 ani. În tot acest timp, nu numai că a fost o sportivă și o campioană incredibilă, ci și un model de urmat.

Simona este o persoană de o sportivitate impecabilă, integritate și onestitate. Sunt profund întristată de aceste informații și sunt 100% convinsă că Simona nu ar fi făcut niciodată nimic pentru a obține un avantaj nedrept.

O susțin pe deplin pe Simona în lupta ei pentru adevăr și îi sunt alături”, a fost mesajul de susținere al Virginiei Ruzici. De asemenea, Darren Cahill, un alt fost colaborator important, a băgat mâna în foc pentru corectitudinea Simonei: dacă Ruzici i-a fost alături 14 ani, Cahill a antrenat-o aproape șase ani pe Halep.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb.

După cinci … citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.