Celebrul fotbalist pe care îl admiră Anamaria Prodan. „Te iubesc!” Cum a impresionat-o pe impresară – Evenimentul Zilei

0
27

Anamaria Prodan este o femeie singură și nu se mai ascunde. Ea a făcut complimente mai multor bărbați, inclusiv lui Nicolae Stanciu, jucătorul care face furori în China, la Wuhan Three Towns, desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 2022 în ancheta GSP. Impresara a avut doar cuvinte de laudă la adresa sportivului și a simțit să își arate iubirea în văzul tuturor.

„Pentru că ești cel mai bun, pentru că ești incredibil, pentru că ești un bărbat adevărat, pentru că ești un sportiv de excepție, pentru că îți divinizezi familia, pentru că îți venerezi ca pe icoană soția, pentru că ai muncit enorm, pentru că ai un caracter cum puțini au, EU TE IUBESC ȘI SUNT ATÂT DE MÂNDRĂ DE TINE! Felicitări, dragul meu!”, a scris Anamaria Prodan pe contul de Instagram. La scurt timp după mesajul impresarei, a venit și răspunsul lui Nicolae Stanciu. „Mulțumesc”, a scris internaționalul român, alături de două emoticoane, în formă de inimă și îmbrățișare.

Nicolae Stanciu, la primul gol din 2021

Anamaria Prodan, impresionată de un fotbalist român

Nicolae Stanciu s-a dus în China, la Wuhan Three Towns. El s-a făcut remarcat 8 goluri și 8 pase decisive, care i-au adus și titlul de cel mai bun fotbalist din 2022. „Mă simt mândru și onorat că am câștigat acest premiu. Este o onoare imensă să fiu declarat fotbalistul anului, mi-am dorit enorm de mult ca într-o zi să fie scris și numele meu pe acest trofeu. Mă bucur pentru și ceilalți care au fost nominalizați, cred că oricine de pe acea listă ar fi meritat la rândul lui să câștige. Sunt fericit pentru anul avut până acum, pentru evoluțiile mele, iar ceea ce-mi doresc acum este să închei anul cu încă un trofeu de campion”, a declarat Nicolae Stanciu.

În ancheta GSP, Nicolae Stanciu *Slavia Praga / Wuhan Three Towns) i-a luat fața lui Florin Tănase (FCSB / Al Jazira Abu Dhabi ) şi lui Ciprian Deac (CFR Cluj).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.