CFR Cluj a renunțat la transferul lui Nicolae Stanciu, ce a spus Nelu Varga

0
22

Visul lui Neluțu Varga de a-l transfera pe Nicușor Stanciu la CFR Cluj pare că s-a ruinat.

Finanțatorul campioanei i-a transmis lui Dan Petrescu că jucătorul celor de la Wuhan Three Towns nu poate fi adus la clubul din Gruia.

Mutarea a picat, deși la începutul săptămânii finanțatorul formației CFR Cluj declara pentru Prosport că s-a înțeles cu internaționalul român. „Am speranțe mari că vom reuși să facem până la urmă acest transfer. Am vorbit personal cu Stanciu, iar băiatul mi-a zis că vrea să vină la noi. Acum eu cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie o problemă la salariu”, a spus Varga.

CFR Cluj a renunțat la transferul lui Nicolae Stanciu! „Patronul mi-a zis că e imposibil să-l luăm”

Nicolae Stanciu e cotat la 5.5 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. El a fost foarte apreciat și la FCSB, acolo unde a marcat 33 de goluri.

O echipă interesată de Nicolae Stanciu este și Slavia Praga, clubul care l-a cedat pe român la formația din China, în martie, pentru patru milioane de euro.

Dar situația s-a schimbat: „Dacă mă întrebi pe mine, eu l-aș dori pe Nicușor Stanciu, dar din ce am vorbit cu patronul mi-a zis că e imposibil, nu avem cum să-l luăm. E normal să nu avem cum. Salariul și cât costă. Nu avem cum să ne permitem un jucător ca Stanciu…încă vreo cinci cu așa salarii ar fi trebuit să ceară și mai mult și atunci avea logică să se spună că CFR trebuie să ajungă nu știu unde. Dar noi încercăm să luăm jucători liberi de contract, le dăm un salariu decent pentru România și încercăm cu ei să facem treabă, dar pe Stanciu în niciun caz nu cred că ne permitem să-l aducem”, a spus Dan Petrescu la finalul amicalului pe care CFR l-a câștigat cu 2-0 împotriva celor de la Corvinul, Bordeianu și Vito Mystrati fiind cei au marcat pentru ardeleni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.