clubul îl ”obligă” să plătească o avere!

0
35

  • La Liga: Real Madrid – Valencia, joi, 22:00, DGS 1

  • Liga 1: ChindiaUTA, vineri,17:00, DGS 1

După ce a aflat că Joana Sanz (29 de ani) a decis să depună actele de divorț, Dani Alves ar putea fi obligat să-i plătească o mică avere lui UNAM Pumas, club care i-a desfăcut contractul după arestare.

Galerie Foto

UNAM Pumas îi cere 4.5 milioane de euro lui Dani Alves

Clubul mexican i-a informat pe reprezentanții lui Dani Alves, printr-un e-mail, că fotbalistul a încălcat o clauză din contract, a adus prejudicii clubului și, astfel, îl ”obligă” pe brazilian să achite daune de 5 milioane de dolari, aproximativ 4.5 milioane de euro!

Având în vedere gravele încălcări ale articolelor 14 și 15 din contract, jucătorul este obligat să-i plătească clubului compensații în valoare de 5 milioane de dolari americani net”, se arată în e-mail-ul trimis de UNAM Pumas, citat de As.com.

Documentarul Strămoșii tăi investighează populația din Țările de Jos și caracterele care au trecut testul timpului. Pe DIGI World și Digi Online, azi de la 22:55.

În cadrul aceleiași scrisori electronice, clubul a anunțat că se va îndrepta în instanță împotriva jucătorului dacă nu va primi banii.

Dani Alves, arestat preventiv, fără posibilitatea de a ieși pe cauțiune

Dani Alves a fost arestat în urmă cu două săptămâni, fără posibilitatea de a ieși pe cauțiune.

Fostul fotbalist al Barcelonei, participant cu Brazilia la Cupa Mondială din Qatar, a fost acuzat de o tânără că a violat-o într-un club din Barcelona, pe 30 decembrie.

Etichete: dani alves , unam pumas , dani alves arestat


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.