Cristina Neagu a fost suspendată un an de la declarații

0
46

Cristina Neagu, jucătoarea echipei CSM București, a fost suspendată un an de la declarații în această perioadă aflându-se și sub un termen de încercare riscând o pedeapsă mult mai aspră. În plus, a primit și o amendă de 2.000 de euro.

Bombă în handbalul mondial: Cristina Neagu a fost amendată drastic și suspendată un an de la declarații

Motivul: declarațiile vizavi de arbitrajul din meciul CSM București – Esjberg, din returul Ligii Campionilor la handbal feminin.

Decizia este cu drept de recurs în 7 zile. Interesant este că FR de Handbal trebuie să ia act de decizia forului internațional și să pună în practică decizia și pe plan intern.

În urmă cu câteva săptămâni ea a fost audiată online de EHF, iar decizia oficială ar fi venit aseară târziu.

Ce a declarat Cristina Neagu imediat după finalul partidei cu Esjberg?

„Vreau să spun că acest tip de hoție nu l-am mai trăit de la ultimul Campionat European, cu Muntenegru. Dacă arbitrii cred că așa trebuie procedat, ok, eu nu cred. Felicit Esbjerg, sunt o echipă bună, fără îndoială, dar astăzi meritam să câștigăm, 7 contra 9 nu poți juca handbal.

De la începutul meciului efectiv au arbitrat într-o singură direcție, în special în a doua repriză, au închis meciul în repriza a doua cu tot felul de decizii ciudate, nu am primit faulturi, toate mingile s-au întors la Esbjerg, totul s-a încununat cu acele două cartonașe roșii, cel puțin la Arntzen. S-a arbitrat într-o singură direcție. Cu sistemul nu poți să te lupți.

În meciul tur am trăit aceeași situație, nu am primit niciun fault obișnuit de joc. Este hoție pe față, trăim această hoție pe teren propriu, eu zic că e păcat, am luptat, am arătat că suntem echipă de Final 4, dar 7 contra 9… E greu să lupți contra sistemului”, a spus Cristina Neagu după CSM București – Esbjerg 31-33.

Peste 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului.

Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.