Cum a convins Pițurcă un jucător de top să plece din Premier League

0
27

Gabi Tamaș a dezvăluit pentru ProSport de ce a plecat din Premier League! Om de bază la naționala României, fundașul a purtat o discuție cu Victor Pițurcă și a decis, astfel, să o părăsească pe West Bromwich.

Cum l-a influențat Victor Pițurcă pe Gabi Tamaș să plece din Premier League: „Știți de ce am reziliat?”

În cel mai bun moment al carierei, Gabi Tamaș a făcut pasul spre Premier League. Doar că ultimul sezon la West Bromwich nu a fost grozav pentru acesta, iar fotbalistul ajuns acum la Chiajna a decis să facă o schimbare importantă, din dorința de a nu-și pierde locul la prima reprezentativă, antrenată în acea perioadă de Victor Pițurcă.

„N-am mai spus nimănui! Eu, atunci când am reziliat cu West Bromwich Albion, mai aveam un an de zile. Știți de ce am reziliat? Pentru că am avut o discuție cu nea Piți (n.n. Victor Pițurcă) și mi-a spus: dacă vei mai juca atât de puține meciuri anul viitor, nu vei mai fi chemat la echipa națională. Și atunci am reziliat cu West Brom și m-am dus la altă echipă, acolo unde am jucat mai multe meciuri, ca să fiu chemat la echipa națională. Asta o știți acum în premieră. Ca să vezi ce însemna pentru noi echipa națională”, a spus Gabi Tamaș, pentru ProSport.

Cum s-a descurcat Gabi Tamaș în Premier League

După ce a jucat în La Liga și Ligue 1, fundașul a ajuns în vara lui 2010 la West Bromwich, de care s-a despărțit în septembrie 2013, după discuția cu Victor Pițurcă.

În sezonul 2012-2013, Tamaș a bifat doar 11 meciuri în Premier League, spre deosebire de cele 26 de meciuri pe care le-a jucat după ce a promovat cu echipa din Championship.

În 2014, Tamaș a bifat alte două echipe din Anglia: Doncaster Rovers și Watford.

Este trist să spun adio, dar trebuie să merg mai departe. Am amintiri plăcute, mai ales că este primul club la care am stat mai mult de un an. Mă simt ca acasă. Am fost foarte fericit la West Brom și vreau să mulțumesc tuturor de la club și fanilor” – Gabi Tamaș, în urmă cu 10 ani, pentru site-ul oficial al lui West Bromwich

  • 3 goluri a marcat Gabi Tamaș pentru naționala României. Două dintre reușite au venit cu Slovenia și Albania, în preliminariile pentru Euro 2008. În 2010, fundașul a înscris și într-un amical cu Ucraina
Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”.

În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.