Dan Petrescu a jucat pe stadionul CFR-ului un meci care trebuia să fie în deplasare, dar tot nu e mulțumit

0
22

  • Liga 2: ChiajnaSteaua, vineri, 18:00, DGS 1

  • Liga 1: SepsiPetrolul, vineri, 21:00, DGS 1

Meciul a fost, teoretic, în deplasare pentru CFR, dar s-a jucat pe stadionul campioanei, în urma unui acord între cele două cluburi în contextul în care arena adversarei nu are nocturnă.

VIDEO cu rezumatul meciului Dumbrăvița – CFR Cluj 0-5:

Dan Petrescu, nemulțumit după 5-0 cu Dumbrăvița

Asta nu l-a împiedicat pe Dan Petrescu să-și ”strige” la conferința de presă nemulțumirea cauzată de faptul că noul format al Cupei României prevede că meciurile din faza grupelor se joacă pe stadionul echipei clasată mai slab în sezonul anterior.

Singurul lucru care nu îmi place este că jucăm meciurile astea în deplasare. Nu e corect, de ce să jucăm un meci decisiv în deplasare? Trebuia să se tragă la sorți, cum e în Anglia. Nu știu dacă știți cum e în Anglia. Acolo se trage la sorți.

Dacă pică Manchester United cu o echipă de liga a cincea, joacă la Manchester United acasă. Dacă ăia sunt primii, joacă la ei acasă.

Dacă era o tragere la sorți corectă, nu aveam nimic de comentat. Eu nu înțeleg de ce trebuie să mergem la ei acasă ca să jucăm meciul ăsta. Noi suntem campioni. În loc să ne faceți favoruri, ne faceți invers?”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă de după meciul cu Dumbrăvița.

Dan Petrescu nu înțelege formatul Cupei României

În același timp, Dan Petrescu a transmis că noul format al Cupei României, cu grupe de câte șase echipe, dar doar cu trei meciuri, nu i se pare firesc.

Nu mai zic că sunt șase echipe și numai trei meciuri, altceva de neînțeles”, a declarat Dan Petrescu.

Etichete: dan petrescu , dumbravita – cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.