“Doar uitați-vă la pagina doamnei!”

0
36

  • La Liga: Real Madrid – Valencia, joi, 22:00, DGS 1

  • Tenis: Bianca Andreescu – Anastasia Zakharova, joi, 12:00, DGS 2

Recent, în presa din Italia a apărut un articol legat de viața și cariera portarului român. Evident, italienii nu au putut să nu o remarce și pe Antoaneta Tătărușanu, cea care i-a devenit soție lui “Super Tătă” anul trecut, după o relație începută în 2010. 

Galerie Foto

Detaliul remarcat de italieni la soția lui Ciprian Tătărușanu

Despre femeia care i-a dăruit lui Tătărușanu doi băieți și o fată italienii au remarcat că este foarte discretă în mediul online, lucru care îl caracterizează dintotdeauna și pe fostul internațional român. 

“Antoaneta este foarte rezervată, în special în ceea ce privește familia, iar Tătărușanu este la fel. Deși cei doi sunt persoane publice, aceștia nu sunt foarte activi pe rețelele sociale.

Documentarul Strămoșii tăi investighează populația din Țările de Jos și caracterele care au trecut testul timpului. Pe DIGI World și Digi Online, azi de la 22:55.

Doar uitați-vă la pagina doamnei Tătărușanu pentru a înțelege că cei 3.500 de urmăritori nu sunt mulți, comparativ cu numărul unei persoane care vrea să iasă în evidență”, au scris cei de la Tag24

Locația superbă aleasă de Antoaneta și Ciprian Tătărușanu pentru nunta din 2022

Anul trecut, pe 26 mai, Antoaneta și Ciprian și-au jurat iubire eternă la Villa d’Este, aflată în apropierea lacului Como.

Locația este folosită deseori cu același scop ca cel al soților Tătărușanu, iar imaginile din galeria FOTO de mai jos justifică pe deplin acest lucru. 

Galerie Foto

Etichete: ac milan , ciprian tatarusanu , antoaneta nastase


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.