Edi Iordănescu îi dă peste nas lui Vlad Dragomir

0
15

Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale a României, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului amical cu Moldova și a vorbit, printre altele, despre acuzațiile lui Vlad Dragomir, mijlocașul în vârstă de 23 de ani de la Pafos.

Meciul amical dintre Moldova și România se va disputa duminică, 20 noiembrie, de la ora 20:30, pe Stadionul Zimbru din Chișinău.

Înaintea acestei partide, Edi Iordănescu i-a oferit replica lui Vlad Dragomir, după ce mijlocașul a acuzat, într-un interviu oferit pentru ProSport, că Federația Română de Fotbal nu îl bagă în seamă, deși este considerat cel mai bun din campionatul cipriot.

Edi Iordănescu îi dă peste nas lui Vlad Dragomir, după acuzațiile din ProSport

Vlad Dragomir se simte nedreptățit, dar Edi Iordănescu îi atrage atenția cu privire la ieșirea sa.

„Nu o să comentez ce se discută în spațiul public. Cred că atunci când un jucător, înaintea unei partide a echipei naționale, iese în public cu o afirmație în sensul ăsta, putem să tragem anumite concluzii. Eu îmi pun întrebarea dacă este sau nu o doză de egoism atunci când te gândești la tine și știi că echipa ta națională are un meci important, știi că ai colegi care au un meci important. E important pentru orice jucător care se gândește să își promoveze reușitele în spațiul public, să se gândească că eu mă uit la ceea ce înseamnă caracter, capacitatea de integrare în grup și trebuie să pui mereu pe primul loc grupul.

Paradoxul face că eu chiar l-am urmărit și i-am văzut jocul. Mai mult, sunt vorbitor de limbă greacă și chiar m-am informat. E un jucător care are mereu ușa deschisă pentru echipa națională, dar dacă cineva crede că fluturând cifre prin spațiul public, sau în cazul lui, jumătate de sezon în Cipru, pentru că sezonul trecut nu prea a prins meciuri, fiind mai mult rezervă. Dacă el crede că poate imediat să vină la echipa națională, greșește. Trebuie să confirme, avem ochi pentru toți, iar dacă va progresa, cu siguranță că îi va veni momentul”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Pasiunea pentru fotbal este o moștenire de familie, astfel că drumul către jurnalismul sportiv a venit natural. A intrat în presă în anul 2016, la IlfovSport. A început să scrie despre ligile inferioare și ușor-ușor a promovat la Revista IlfovSport, denumită ulterior 100% Sport. A lucrat … citește mai mult

Pasionat de tot ce se întâmplă în lumea sportului, George Constantin este în prezent student în anul III la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București.

La începutul anului 2022, George a decis să facă pasul către presa sportivă și a devenit … citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.