”Este peste greutatea optimă!” Jovan Markovic, exclus din lotul Universității Craiova din cauza kilogramelor în plus?!

0
21

  • Media: Fotbal Club, joi, 17:00, DGS 1

  • Fotbal U20: RomâniaItalia, joi, 21:00, DGS 1

În momentul în care și-a anunțat decizia, Mirel Rădoi a spus despre Markovic că nu vede la acesta voință și se pare că antrenorul oltenilor făcea referire la problemele cu greutatea ale atacantului de 21 de ani.

Mihai Rotaru a recunoscut că Jovan Markovic are probleme cu greutatea

Mihai Rotaru a vorbit despre problemele de greutate ale lui Jovan Markovic. Patronul Universității Craiova a mărturisit că greutatea optimă a lui Jovan Markovic este de 89,5 kilograme, însă fotbalistul a depășit cu mult această limită.

Rotaru susține că, deși în vară Markovic avea 89,3 kilograme, în octombrie, fotbalistul ajunsese să cântărească 93 de kilograme.

Totuși, Rotaru susține că în ultimele trei săptămâni, Markovic a reușit să slăbească până la 92,1 kilograme, dar este încă departe de greutatea optimă.

Greutatea lui optimă este 89,5 kilograme. Noi l-am predat în luna iulie sau începutul lui august cu 89,3 kilograme. Atât avea atunci. În acest moment, Markovic are 92,1, față de acum o lună. Dar trecând acum trei săptămâni chiar la 93.

Deci, el a crescut de la 89,3 la 93, iar în ultimele 3 săptămâni a slăbit la 92,1. El este în acest moment cu 2 kilograme și ceva peste greutatea lui optimă. Asta este realitatea, dar cu un trend bun în sensul în care în ultimele 3 săptămâni a slăbit aproape un kilogram. Nu are voie să aibă peste greutatea optimă”, a transmis Mihai Rotaru, conform Fanatik.

În vară, Mihai Rotaru declara că Markovic nu are niciun kilogram în plus și că este în cea mai bună formă sportivă.

Mirel Rădoi și motivul excluderilor lui Sergiu Hanca, Ionuț Vînă, Andrei Ivan și Jovan Markovic

Putem să-i luăm pe fiecare să vedem că fiecare a avut șanse. N-am nimic cu niciunul dintre ei.

Pe Ivan l-am avut la tineret, l-am rugat ‘nu mai simula, te rog frumos!’, am pus și amenzi. Ce face? Simulează cu Voluntari, accidentare.

De Marko mă rog. Dacă am ajuns noi să ne dorim mai mult decât el, problema e la el, nu la noi.

Sergiu a jucat titular când am venit. După o semi-rușine pe care am avut-o la Ocna Mureș, putea fi o rușine mai mare. Ține adversarul întruna, de parcă eram la o miuță între noi.

Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Era cu Nistor. Dan a știut să profite de șansă, el, nu. Îmi pare rău”, a spus Mirel Rădoi.

Etichete: universitatea craiova , mirel radoi , mihai rotaru , greutate , jovan markovic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.