Gabi Tamaș, deasupra tuturor! Unde a fost surprins fundașul

0
30

Gabi Tamaș se relaxează în vacanță, la Muntele Caraiman, alături de soția lui Ioana, după ce s-a despărțit de Petrolul Ploiești.

Fundașul în vârstă de 38 de ani a publicat pe rețelele de socializare o fotografie realizată la Crucea Eroilor Neamului de pe Muntele Caraiman, la nu mai puțin de 2291m altitudine!

În timp ce se relaxează în vacanță, în contextul în care nu va mai putea evolua pentru o altă echipă înaintea deschiderii perioadei de transferuri, întrucât a reziliat înțelegerea cu Petrolul după încheierea ferestrei de vară, Tamaș este bombardat cu mesaje din partea suporterilor celor de la FCSB!

Gabi Tamaș, deasupra tuturor! Unde a fost surprins fundașul după ce a fost dat afară de Petrolul Ploiești: „Hai la FCSB!” | FOTO

Fanii roș-albaștrilor îl doresc înapoi la echipă pe internaționalul român, care a mai evoluat în două perioade diferite pentru FCSB și a făcut parte din formația care câștiga ultimul titlu din istoria clubului, în 2015. În secțiunea de comentarii a fotografiei publicate de Tamaș, unul dintre suporteri i-a transmis un mesaj scurt și la obiect: „Hai la FCSB!”

Tamaș este liber de contract în acest moment și ar putea reprezenta o soluție pentru apărarea formației roș-albastre, care a dezamăgit în nenumărate rânduri în acest sezon și a fost supusă criticilor din partea întregii lumi a fotbalului.

Fundașul s-a despărțit de Petrolul Ploiești cu scandal, după ce tocmai antrenorul Nae Constantin a făcut publică o înregistrare în care Tamaș înjură toată organigrama clubului.

„Referitor la înregistrare, nu știu cine m-a înregistrat și de ce, am vorbit despre fotbal, despre înfrângere și, fiind nervos, am și înjurat. Cine ma cunoaște știe ca mai înjur la nervi și sunt mai recalcitrant după o înfrângere.

Țin să-mi cer scuze pentru limbajul folosit, a fost o ieșire nervoasă pe care o regret. Acele cuvinte au fost scoase din context, discuția fiind mult mai lungă.

Respect suporterii Petrolului și acest club, toată lumea știe ca am venit aici pentru fani și pentru atmosfera de la Ploiești, nu pentru bani. Îmi cer scuze încă o data pentru aceasta ieșire la nervi, sunt un jucător care am dat totul pentru echipa, am crezut și cred în continuare în ea și îmi pare rău că s-a ajuns la aceasta situație”, a declarat Gabriel Tamaș pentru ziarulincomod.ro, despre scandalul de la Petrolul.

Pasiunea pentru fotbal, dobândită încă de la o vârstă fragedă, nu i-a putut purta pașii spre o carieră în sportul pe care l-a îndrăgit dintotdeauna, însă l-a făcut să aleagă jurnalismul.

Absolvent al Colegiului Național „Mihai Eminescu”, Christian este actualmente student al … citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.