George Cosac taie în carne vie în privința celor patru jucători pariori

0
17

După ce Prosport a publicat informația conform căreia patru jucători români de tenis sunt suspectați că ar fi fost racolați de mafia pariurilor, George Cosac, președintele FR de Tenis este pregătit să taie în carne vie.

Înainte ca Simona Halep să pledeze “nevinovată” la Londra în fața panelului cu trei arbitri Sport Resolutions, patru jucători de tenis din România sunt cercetați pentru trucare de meciuri la un turneu masculin de 25.000 de dolari organizat în țara noastră.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a confiscat telefoanele mobile deținute de 3 din cei 4 români, unul dintre aceștia refuzând să predea portabilul personal!

George Cosac taie în carne vie în privința celor patru jucători de tenis suspectați că au jucat la pariuri: „Aștept numele lor. Îi dăm afară!”| EXCLUSIV

Cei 4 tenismani sunt parte din totalul celor 17 români care au evoluat pe tabloul principal la un turneu din România disputat în vara acestui an.

„Deocamdată nu știm despre cine este vorba. În clipa în care vom primi o confirmare oficială îi vom da afară. Nu le voi mai permite accesul în Centrul Național de Tenis. Vă dați seama ca sunt niște necunoscuți.

Jucătorii consacrați nu se bagă în astfel de mizerii.

Oricum, cei patru riscă să fie scoși pe viață din tenis. Depinde cât de gravă este situația”, a precizat George Cosac pentru Prosport.

Fetele au revenit victorioase de la Oradea!

După ce au învins cu scorul de 4-0, la Oradea, echipa de BJK a Ungariei, fetele din echipa României au revenit în București. Însă fără Ana Bogdan, care a plecat la Cluj și Jaqueline Christian care a plecat la un turneu.

„Este un rezultat foarte bun. Începem să construim din nou o echipă puternică”, a spus Cosac.

Jaqueline Cristian şi Monica Niculescu s-au impus, sâmbătă, în ultimul meci al confruntării de la Oradea contând pentru play-off-ul Billie Jean King Cup, astfel că întâlnirea România – Ungaria s-a încheiat 4-0.

Cristian şi Niculescu au învins perechea Reka-Luca Jani/Panna Udvardy, scor 5-7, 6-4, 10-4, într-o oră şi 44 de minute.

Ca urmare a victoriei în faţa Ungariei, echipa României va evolua în calificările din 2023 pentru turneul final al Billie Jean King Cup.

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului.

Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.