Gheorghe Mustață a anunțat cine va fi noul antrenor de la FCSB

0
19

Gheorghe Mustață a dezvăluit pentru ProSport că, din informațiile sale, Mihai Pintilii va fi noul antrenor de la FCSB după această pauză, iar un om din club cu licența Pro i se va alătura în staff. Roș-albaștrii au câștigat la Craiova cu FC U, iar Mihai Pintilii le-a dat până joi liber elevilor săi.

Profitînd de această ocazie, antrenorul roș-albaștrilor a plecat câteva zile în vacanță, în străinătate cu familia. După ce s-a consultat cu câțiva apropiați și a strâns informații suficiente din vestiar, Gigi Becali pare că s-a decis și este acum foarte hotârât să îi dea și mai departe FCSB-ul pe mână lui Mihai Pintilii, în calitate de antrenor principal.

Gheorghe Mustață a dezvăluit cine o să fie noul antrenor de la FCSB: „Eu așa am informații, iar el are și susținerea vestiarului!”

Surse din anturajul roș-albaștrilor au dezvăluit pentru ProSport că, deși la început Mihai Pintilii ezita să preia echipa și după perioada de interimar, victoriile cu Rapid și FC U Craiova, i-au dat încredere în propriile calități și nu ar mai zice un „nu” categoric propunerii.

ProSport a luat legătura cu liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, iar acesta ne-a oferit ultimele detalii legate de omul care va antrena FCSB-ul și după această pauză.

„Din informațiile mele, Mihai Pintilii va fi noul antrenor după perioada asta de interimat. Știu și eu mai multe de acolo de prin interior, dar ce pot să vă zic este că Pintilii va avea toată susținerea noastră. Și noi ni-l dorim, mai ales că tot vestiarul este cu el. S-a văzut clar acest lucru.

Este foarte important că jucătorii țin foarte mult la el, iar la aceea ședință în care am fost și noi prezenți, mă refer înainte de meciul cu Rapid, le-am spus la jucători că dacă vor ca Pintilii să devină antrenorul lor, atunci să tragă tare și să bată Rapidul. Și asta au făcut. Au câșigat apoi și la Craiova și se vede clar că jucătorii îl vor pe Pintilii.

Au jucat și pentru acest lucru. O să vină din club și un om cu licența Pro și se va rezolva și această problemă. Vă repet: Mihai Pintilii va avea toată susținerea noastră!”, a declarat Gheorghe Mustață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.