Gigi Becali a pornit discuțiile cu Ilie Poenaru pentru preluarea lui FCSB

0
16

Ilie Poenaru a confirmat că Gigi Becali s-a interesat de el deoarece își dorește să îl aducă la FCSB.

Înfrângerea cu Universitatea Cluj, 1-2, i-a fost fatală lui Nicolae Dică, acesta fiind îndepărtat de patron de pe banca tehnică a echipei. Locul său a fost luat de interimarul Mihai Pintilii, care, însă, are șanse infime să ocupe acest post și după pauza de iarnă.

Tehnicianul Ilie Poenaru a recunoscut că a fost abordat, prin intermediari, de Gigi Becali, și a spus că nu vrea să se grăbească să ia o hotărâre.

Gigi Becali a pornit discuțiile cu Ilie Poenaru pentru preluarea lui FCSB! „I-am spus asta”

Ilie Poenaru este dispus să colaboreze cu Gigi Becali la FCSB, dar este precaut și a anunțat că vrea să studieze bine datele problemei înainte de a-și da acceptul.

Antrenorul ia în calcul și că a mai activat în acest sezon, la UTA, astfel că o eventuală despărțire de FCSB înainte de finalul campionatului l-ar „bloca”, potrivit regulamentelor.

„După ce am plecat de la Academica Clinceni, a fost o perioadă în care am fost căutat de mai multe echipe. La fel s-a întâmplat și după ce am plecat de la Gaz Metan Mediaș. După ce m-am despărțit de UTA, lucrurile nu au stat la fel. Cu toate astea, au fost trei-patru echipe care m-au căutat, echipe bune. De la FCSB am primit numai un telefon de la o persoană din anturajul domnului Becali.

În primul rând, ești întrebat dacă ești vrei să ai o colaborare cu clubul respectiv. Eu spun că poate aș vrea, iar de acolo depinde cât de mandatată este persoana respectivă să mă abordeze. Eu îi zic că trebuie să am o discuție cu președintele, cu șefii clubului. M-a întrebat dacă aș fi interesat, iar eu am spus că aș vrea să avem o discuție, iar în funcție de ce discutăm mergem mai departe sau nu. Asta s-a întâmplat după plecarea lui Dică.

I-am spus să așteptăm iarna, pentru că nici eu nu vreau să iau o decizie atât de rapid, întrucât ar fi al doilea club pe care îl pregătesc în acest sezon (n.r. un antrenor din Superliga poate antrena maxim două echipe într-un sezon competițional). Trebuie să analizez foarte bine și lotul de jucători, echipa, ce obiective are clubul”, a declarat Ilie Poenaru, la GSP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.