Gigi Becali a văzut verdictul dat în cazul mărcii Rapid și exultă: ”Am câștigat toate procesele cu Talpan!”

0
41

  • La Liga: Real Madrid – Valencia, joi, 22:00, DGS 1

  • Tenis: Bianca Andreescu – Anastasia Zakharova, joi, 12:00, DGS 2

Omul de afaceri a transmis că precedentul a fost deja creat și crede că instanța poate stabili și în cazul FCSB-ului continuitatea sportivă și, prin urmare, clubul să redobândească dreptul de a folosi marca ”Steaua București”.

Gigi Becali exultă: ”Am câștigat toate procesele cu Talpan!”

Eu am câștigat toate procesele cu Talpan! Gata! Știi cum le-am câștigat? Cu Rapid. Acolo scrie clar ‘Cel ce este continuatorul are marca notorie și deține sigla’. Clar! Punct.

E o decizie definitivă și irevocabilă. Vin și o arăt. ‘Uite ce zice un judecător la Curtea de Apel’.

Eu am o hotărâre definitivă care spune că eu sunt continuatoarea. Uite ce spune o altă decizie. Bă, dacă eu sunt continuatoarea, am și marca și sigla. Punct. Ce mai vrei? Gata! Am câștigat”, a declarat Gigi Becali.

Documentarul Strămoșii tăi investighează populația din Țările de Jos și caracterele care au trecut testul timpului. Pe DIGI World și Digi Online, azi de la 22:55.

FCSB a rămas fără marcă și o bună parte din palmares

FCSB și CSA Steaua au purtat, în ultimii ani, bătălii juridice pe mai multe fronturi, din care clubul Armatei a câștigat cel mai mult. 

Clubul lui Gigi Becali a pierdut dreptul de folosință a mărcii Steaua, ceea ce l-a obligat să-și schimbe numele și stema. De asemenea, o decizie a instanței a făcut ca FCSB să piardă o mare parte din palmares, din perioada 1947 – 2003.

Etichete: gigi becali , marca steaua , proces steaua


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.