Gigi Becali rămâne fără soluții! Patronul FCSB, refuzat de încă un antrenor din Superliga

0
22

Gigi Becali începe să rămână fără soluții, după ce doi dintre antrenorii aflați pe lista sa au refuzat să discute o posibilă preluare a băncii tehnice a vicecampioanei României.

După ce Liviu Ciobotariu a refuzat propunerea lui Gigi Becali de a merge la FCSB, acum a venit și rândul lui Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe, antrenorul care a contribuit la plecarea lui Nicolae Dică de pe banca tehnică a vicecampioanei României, nu se gândește la o posibilă negociere cu Gigi Becali.

Gigi Becali rămâne fără soluții! Patronul FCSB, refuzat de încă un antrenor din Superliga

Antrenorul în vârstă de 55 de ani a transmis că gândul său este doar la U Cluj, echipă pe care a preluat-o pe 24 august 2022.

„Astea cu listele… Am mai fost pe liste. Şi Sorin Cârţu a zis că am fost pe lista Universităţii Craiova, scurtă sau foarte scurtă, dar n-am ajuns acolo. Când apar astfel de discuţii, mai ales în media, orice antrenor trebuie să se simtă bine, atunci înseamnă că munca îi este apreciată.

De la discuţiile apărute în presă la ce se întâmplă la FCSB, e cale lungă. FCSB e echipă mare, ştie ce are de făcut în bucătăria ei, îi urez succes cu West Ham.

Dacă, dacă… Nu avem despre ce să vorbim, dacă aş fi luat în considerare o eventuală propunere. Sunt aici, la Cluj, nu mă gândesc decât la meciul cu Craiova, concentrarea mea e doar la U”, a spus Eugen Neagoe în conferința de presă susținută înaintea meciului cu Universitatea Craiova.

Ce spune Eugen Neagoe despre conflictul cu Nicolae Dică

Eugen Neagoe a vorbit și despre conflictul cu Nicolae Dică de la finalul meciului pierdut de FCSB cu U Cluj.

„Nu vreau, nici nu voiam, ca Nicolae Dică să-şi ceară scuze că n-am dat mâna după meci. Eu sunt de acord cu scuzele venite, nici nu ştiu dacă trebuia să-mi ceară scuze…

FCSB nu a făcut un joc prost, noi am evoluat foarte bine. Nu cred că se aşteptau ca noi să fim agresivi din start, să avansăm din primul minute. Ne-a ieşit în mare tot ceea ce am pregătit la antrenamente. Până la eliminarea lui Romario, am fost echipa care a controlat meciul, mai putea da 4-5 goluri, fără falsă modestie. Chipciu a avut două oportunităţi, Thiam bară transversală, alte două ocazii mari”, a mai declarat Eugen Neagoe.

Cornel Popescu a debutat în jurnalism la începutul anilor 2000, iar de atunci a lucrat pentru numeroase publicații de sport. Acesta este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret.

Din decembrie 2009, Cornel Popescu ocupă postul de redactor la ProSport citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.