Gigi Becali spulberă Statul într-un nou proces!

0
34

Gigi Becali a reușit să câștige definitiv un caz la Înalta Curte de Casație și Justiție, după mai bine de nouă ani de la începerea procesului.

Gigi Becali spulberă Statul într-un nou proces! A câștigat într-un dosar care dura de mulți ani și a scăpat de belele

Latifundiarul din Pipera a deschis în anul 2012 un proces împotriva Case de Asigurări de Sănătate Ilfov.

Instituția din Ilfov a ținut să facă recurs, însă Înalta Curte de Casație și Justiție a respins cererea Casei de Asigurări.

„Respinge recursul declarat de pârâta Casa de Asigurări de Sănătate Ilfov împotriva Sentinţei civile nr. 1974 din 11 iunie 2019 a Curţii de Apel Bucureşti- Secţia a VIII – a contencios administrativ şi fiscal – veche, pronunţate în dosarul nr. 2575/2/2015* ca nefondat. Definitivă”

Mai mult, hotărârea care a fost atacată de către Casa de Sănătate Ilifov îi dădea dreptate lui Gigi Becali.

„Admite cererea reclamantului Becali George de completare a Sentinţei civile nr.1974/11.06.2019 din dosarul civil nr. 2572/2/2015* al Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a Veche de Contencios Administrativ şi Fiscal şi, în consecinţă,

Dispune completarea dispozitivul Sentinţei Civile nr.1974/11.06.2019 din dosarul civil nr. 2572/2/2015* al Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a Veche de Contencios Administrativ şi Fiscal, pronunţată în cauza privind acţiunea formulată de reclamantul Becali George, în contradictoriu cu pârâta Casa de Asigurări de Sănătate Ilfov, în sensul următor: – se adaugă în motivarea sentinţei şi în dispozitiv enunţul cu următorul conţinut: Anulează obligaţia de plată a accesoriilor aferente Deciziei nr.19518/09.10.2014 şi Deciziei de impunere nr.965/16.06.2014 emise de pârâtă. Fără cheltuieli de judecată. Cu recurs în termen de 5 zile de la pronunţare”.

Gigi Becali îl atacă din toate părțile pe finul Pandele

Patronul celor de la FCSB a solicitat, într-un alt proces, suma de 100.000 de lei din partea primăriei conduse de Florentin Pandele.

Totuși, procesul a fost suspendat în anul 2021, din cauza faptului că nicio parte nu s-a prezentat la Judecătorie.

„Dispune suspendarea cauzei, având în vedere lipsa nejustificată a părților și faptul că niciuna dintre ele nu a solicitat judecata cauzei în lipsă. Cu recurs pe toată durata suspendării. Cererea de recurs se va depune la Tribunalul București, sub sancțiunea nulității”, au hotărât judecătorii.

Pasionat de tot ce se întâmplă în lumea sportului, George Constantin este în prezent student în anul III la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București.

La începutul anului 2022, George a decis să facă pasul către presa sportivă și a devenit … citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.