„Guardiola a făcut totul pentru a mă aduce. Dar asta a contat mai mult”

0
26

Articol de GSP – Publicat miercuri, 16 noiembrie 2022 23:25 / Actualizat miercuri, 16 noiembrie 2022 23:31

Prima parte din interviul pe care Cristiano Ronaldo i l-a dat lui Piers Morgan a fost difuzată în Marea Britanie, iar atacantul portughez de 37 de ani a vorbit despre posibilitatea de a ajunge la Manchester City. 

În vara lui 2021, când a plecat de la Juventus, Cristiano Ronaldo a fost aproape de Manchester City, acolo unde spune că a fost dorit cu insistență de Pep Guardiola.

CM 2022

Cristiano Ronaldo, mutare-surpriză: tot mai aproape de MLS! + Suferința căpitanului Portugaliei: „Cel mai greu moment al vieții mele”

Cristiano Ronaldo, dorit cu insistență de Guardiola la Manchester City

„Când am plecat la Juventus, United nu era în planurile mele. Și eu am fost surprins.  Am fost foarte aproape de City. E ceva despre care s-a vorbit mult. Cei la City au făcut multe. Guardiola a făcut tot posibilul pentru a mă lua la City. Dar inima mea, sentimentele mele și Sir Alex Ferguson au făcut diferența.

Când am semnat cu United, mă așteptam să văd o schimbare. Am fost 9 ani la Real Madrid, apoi la Juventus… Dar am fost surprins într-un mod negativ. Totul era la fel, chiar și tehnologia. Nu mă așteptam.

Când United m-a adus pe mine, Varane și Sancho, credeam că lucrurile vor fi așa cum trebuie.  Acum, clubul nu e cel mai înalt nivel. Sper să revină acolo în viitor”, a spus Cristiano Ronaldo, citat de Marca.

De când a plecat Sir Alex Ferguson de la club, clubul nu a evoluat deloc. Progresul e zero. Nimic nu s-a schimbat. Nici măcar piscina, jacuzzi-ul, sala de forță. Parcă s-ar fi oprit în timp, ceea ce m-a surprins enorm

– Cristiano Ronaldo

Citește și: 

Ronaldo, noi dezvăluiri în interviul anului: „Am stat o săptămână în spital, dar șefii lui United nu m-au crezut!”

Răzbunarea lui Ten Hag » Ce îl așteaptă pe Cristiano Ronaldo la revenirea la Manchester United, după Cupa Mondială din Qatar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.