”Hagi e brand național”. Gică Hagi a dezvăluit ce s-a întâmplat după victoria cu FCSB

0
28

  • Cupa Ligii Angliei: NewcastleSouthampton, marți, 22:00, DGS 2

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

La două zile de la acel moment, Gică Hagi a anunțat că a primit un număr imens de mesaje de felicitare pentru succes și a spus că este convins că o bună parte a României s-a bucurat că Farul a câștigat meciul.

VIDEO cu rezumatul meciului FCSB – Farul 2-3:

Gică Hagi, ”asediat” cu mesaje după victoria cu FCSB

Eu cred că o parte din România a sărbătorit această victorie a noastră. Parte din România e cu Gică Hagi, că Hagi e brand național. Din ce feedback am avut eu, toată lumea a fost fericită, nu vă spun câte felicitări am primit din toată țara.

Sunt un produs al țării și toată lumea se bucură atunci când fac o performanță deosebită. Arătăm foarte bine și am câștigat un meci extraordinar, cu două lucruri. Am avut un atacant care face lucruri în România, Alibec, și al doilea lucru este că am avut curaj.

Echipa a avut curaj, cel de pe bancă a avut curaj că a făcut schimbările cu copiii de 2005, de 2006. Academia noastră lucrează foarte bine. La meciul ăsta am fost foarte inspirat”, a spus Gică Hagi, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

VIDEO cu declarațiile lui Gică Hagi:

Farul a coborât pe locul doi

Datorită succesului cu FCSB, Farul a urcat pe primul loc al Ligii 1, însă a coborât din nou pe doi după victoria CFR-ului de la Voluntari, 1-0. Între cele două echipe, care par acum principalele candidate la titlu, este o diferență de două puncte.

Clasamentul din Liga 1:

Etichete: gica hagi , fcsb farul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.