Harry Kane i-a păcălit pe qatarezi și a introdus un obiect cu steagul LGBT. Cum arată accesoriul de 535.000 £

0
10

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 14:47

Data actualizarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 14:42


Căpitanul echipei Angliei a fost fotografiat purtând un ceas în valoare de 535.000 de lire sterline în Qatar, ce avea culorile curcubeului în jurul cadranului,  în ciuda faptului că FIFA nu permite jucătorilor să poarte banderola OneLove.Ceasul LGBT purtat de Harry Kane


Alegerea accesoriului respectiv pare o încercare de a sfida restricțiile impuse de FIFA, care marginalizează comunitățile LGBT, într-o țară precum Qatar, unde este împotriva legii să ai o altă orientere sexuala decât cea heterosexuală.Ceas Rolex LGBT


Ba mai mult, The Sun a relatat că Danemarca plănuia chiar să discute cu alți membri UEFA despre o eventuală părăsire a organizației.


Anglia a fost una dintre cele șapte națiuni care au pus în aplicare planuri pentru a le permite căpitanilor lor să poarte banderola, care promovează incluziunea și drepturile LGBTQ+, în semn de solidaritate.


Însă căpitanii echipelor au fost avertizați de FIFA că vor primi un cartonaș galben ca pedeapsă “minimă” dacă vor opta să poarte banderola.


Se pare că Harry Kane a reușit să-și îndeplinească scopul, purtând ceasul LGBT cu puțin timp înainte ca Anglia să obțină victoria de 6-2 împotriva Iranului.


Sursă foto: 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.