Ianis Hagi a fost lăsat din nou în afara lotului

0
44

Ianis Hagi a fost lăsat din nou în afara lotului la Rangers, iar antrenorul Michael Beale a explicat motivul pentru care românul nu a făcut parte din echipă la jocul cu Hearts.

Ianis Hagi a fost lăsat din nou în afara lotului la Rangers, iar antrenorul Michael Beale a explicat motivul

Tehnicianul susține că fiul „Regelui” nu a ajuns încă la un nivel fizic care să îi permită să evolueze în fiecare partidă, astfel că nu va face parte din lot meci de meci, pentru moment.

„Hagi nu este accidentat, dar nu este încă pregătit să joace fiecare meci. Situația sa va fi gestionată treptat”, a precizat antrenorul lui Rangers, Michael Beale.

Fanii lui Rangers au fost foarte încântați de revenirea lui Ianis Hagi printre rândurile echipei la meciul cu St. Johnstone din runda trecută, aceștia având cuvinte de laudă la adresa acestuia prin intermediul rețelelor de socializare.

„Regele s-a întors” / „Toate cele bune, Ianis! E incredibil să te avem înapoi, Prințule” / „Ibrox-ul meu s-a întors” / „Bun venit înapoi, Hagi!”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor.

Gică Hagi a vorbit despre revenirea fiului său

(n.r. dacă e fericit că a revenit Ianis) Da! Da, vă dați seama. Lucrul acesta, în special pentru el… A fost cea mai grea perioadă în viață. A trecut-o cu brio, a muncit mult. A avut o accidentare foarte, foarte grea. Arată bine, l-am văzut bine. Arată bine, motivat în teren. A luat și cartonaș galben. Are sămânță. 

Mă bucur pentru el, să fie sănătos, să fie pe teren, să revină, să aibă răbdare, pentru că o să aibă nevoie de timp să revină. Dar, mi-a plăcut de el. Același jucător, creativ, cu pase în față. A pasat între linii, dă pase între atacanți. O face și lucrează pentru cei din față”, a spus Gică Hagi, după meciul cu FCSB.

Gică Popescu l-a felicitat pe Ianis Hagi pentru determinarea de care a dat dovadă cât timp a fost accidentat.

Am stat mult timp lângă Ianis în perioada asta, şi în vacanţă împreună. Îl ştiu pe Ianis de când s-a născut. E un tip foarte, foarte serios, iubeşte fotbalul enorm, dar nu mi-am închipuit să fie atât de conştincios, de profesionist.

A venit în vacanţă, 10 zile, cu preparataor fizic, kinetoterapeut după el. Şi dimineaţa, de la 8 la 12 făcea antrenamente, recuperare, patru ore în fiecare zi. Şi-a dorit enorm să revină”, a declarat Gică Popescu, președintele formației Farul Constanța, la Prima Sport.

Pasiunea pentru fotbal, dobândită încă de la o vârstă fragedă, nu i-a putut purta pașii spre o carieră în sportul pe care l-a îndrăgit dintotdeauna, însă l-a făcut să aleagă jurnalismul.

Absolvent al Colegiului Național „Mihai Eminescu”, Christian este actualmente student al … citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.