Imaginile momentului în scandalul de dopaj: Simona Halep, întâlnire secretă cu Darren Cahill, la București! L-a chemat de urgență și au pus la cale un plan timp de 2 ore! Va fi martor-cheie în proces?

0
19

Simona Halep și Darren Cahill au avut o întâlnire secretă, de urgență, la București, în plin scandal de dopaj al sportivei. ProSport vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la prânzul pe care cei doi l-au luat în inima Capitalei României.

Este un moment critic pentru Halep, care riscă în acest moment până la 4 ani de suspendare, după ce în organismul ei au fost găsite urme de roxadustat.

Cahill, care a vorbit foarte frumos despre fosta lui colaboratoare, a zburat tocmai de la Paris pentru a se vedea cu Simona, ceea ce dovedește nu doar atașamentul dintre cei doi, dar și faptul că australianul ar putea avea un rol important în procesul care stă să înceapă.

Simona Halep, întâlnire secretă cu Darren Cahill: au pus la cale strategia prin care sportiva se va apăra în procesul de dopaj! 

Simona Halep intră pe ultima sută de metri înainte de „cel mai important meci” din viața ei: procesul în care va fi stabilită pedeapsa pentru dopajul cu roxadustat. Românca își pregătește apărarea în aceste zile și încearcă, personal, să își găsească aliați în ceea ce ar putea însemn chiar sfârșitul carierei sale.

Pentru a evita acest lucru și pentru ca suspendarea pe care o va primi să fie minimă, Simona l-a chemat, de urgență, la București, pe fostul ei antrenor Darren Cahill. ProSport i-a fotografiat pe cei doi la un restaurant din inima Bucureștiului.

Joi, în jurul orelor 15, Halep și Cahill s-au văzut pentru prima dată de la izbucnirea scandalului de dopaj. Antrenorul a venit special de la Paris pentru această întâlnire. Sportiva a apărut la bordul unul BMW nou, Seria 2. Îmbrăcată într-un mod obișnuit, cu blugi și geacă, Simona a atras totuși privirile celor de pe stradă, care au recunoscut-o.

Ea a intrat în localul cu specific spaniol, din zona Dorobanți, și a zăbovit acolo vreme de aproape două ore alături de fostul ei antrenor. Sursele ProSport susțin că Darren Cahill i-ar fi recomandat, de la declanșarea scandalului, să colaboreze cu o firmă de avocatură din New York, aceeași care a fost folosită de Mihaela Buzărnescu atunci când a dat în judecată WTA și a cerut 3 milioane de dolari drept despăgubiri.

Cel mai probabil, dialogul dintre jucătoare și antrenoare s-a purtat pe seama apărării pe care o va folosi românca în fața judecătorilor. Este foarte posibil ca australianul să fie chemat drept martor sau măcar o declarație de-a lui să fie depusă la dosar.

La finalul discuțiilor, cei doi au părăsit împreună restaurantul. Mina Simonei Halep nu era deloc una zâmbitoare, ci mai degrabă preocupată, semn că grija viitorului proces o apăsă din ce în ce mai tare. Apoi, fiecare a mers în direcții diferite.

Dezvăluirea lui Toni Iuruc despre strategia fostei soții: „E de top!”

Modul în care Simona Halep își pregătește pledoaria pentru a-și apăra nevinovăția a fost lăudat și de fostul ei soț, Toni Iuruc, care a vorbit despre strategia pe care o va adopta:

„Oamenii au o strategie de apărare de top, nu vreau să zic ceva care ar putea să înrăutățească situația… Un gând bun, normal, ca orice om, ca orice român, dar doar atât. Are o echipă de avocați.

De la un anumit nivel încolo, ea este singura care poate să răspundă. Nu ne jucăm, sunt chestii serioase. Noi, ce-am avut de zis am zis. De la început am susținut-o cu toată dragostea, dar de acum încolo treaba e mult mai serioasă. Trebuie ca doar ea și cu echipa de avocați, conform strategiilor, să comunice. Restul, de pe lângă, ar trebui să-i lăsăm pe ei în pace, să-și facă treaba”, a declarat Toni Iuruc pentru Știrile Pro TV.

4 ani de suspendare riscă Simona Halep, pentru dopaj cu roxadustat, dacă instanța va considera că sportiva și-a introdus substanța în organism în mod voit.

Indiferent cum, și 20 de ani să dea, noi suntem curați, Simona e curată 100% Noi suntem curați ca lacrima în fața lui Dumnezeu, poate să îi dea și 100 de ani” – Stere Halep, pentru Antena 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.