Impacare in numele lui Nicolae Dobrin între Gica si FC Arges

0
39

Viorel Tudose este omul care a încercat să coopteze în viața clubului FC Argeș cât mai multe glorii, dar și foști mari fotbaliști ai clubului piteștean.

Viorel Tudose a intermediat împăcarea istorică a lui Gica Dobrin cu actuala conducere a lui FC Argeș

Nicolae Dică l-a transmis lui Viorel Tudose, principalul sponsor al lui FC Argeș, în urmă cu câteva zile, în perioada în care între cei doi se purtau dialoguri contrare prin intermediul presei, să înceteze să își mai bată joc de gloriile lui FC Argeș.

Viorel Tudose a explicat pentru ProSport că el a respectat gloriile clubului și ne-a dezvăluit că el este cel care a intermediat împăcarea lui Gica Dobrin cu actuala conducere. Sponsorul trage un semnal de alarmă și afirmă că există o diferență între glorii și foști mari fotbaliști ai lui FC Argeș.

„Nu voi impune niciodată la FC Argeș copii de foști mari fotbaliști ai noștri dacă nu au valoare!”

Viorel Tudose spune că va respecta toată viața lui gloriile lui FC Argeș.

„V-am mai spus, pentru mine gloriile lui FC Argeș sunt cei care au câștigat trofee și medaliile de campioni pentru clubul nostru. Dică, Mutu, Coman, Neaga, Schumacher, Jean Barbu, Vasile Popa, Jean Vlădoiu, Andrei Prepeliță sunt foști mari, dar mari de tot fotbaliști ai lui FC Argeș. Această titulatură și-au câștigat-o datorită valorii incontestabile, dar din păcate ei nu au câștigat nimic pentru FC Argeș ca eu să îi numesc glorii.

Unii dintre acestia au plecat chiar de foarte tineri de la FC Argeș și au câștigat trofee pe la alte echipe.

E unul vă spun din suflet că respect gloriile lui FC Argeș. Gicu Dobrin, Radu II sunt glorii ale lui FC Argeș deoarece oamenii ăștia au câștigat titlul pentru FC Argeș. Toți cei care au contribuit la câștigarea celor două titluri pentru FC Argeș sunt gloriile acestui club, nu Dică.

Și ca să vedeți că respect enorm gloriile, vreau să vă semnalez că eu am fost cel care a intermediat împăcarea între Gica Dobrin și clubul nostru. Știți foarte bine problemele apărute cu chipul lui nea Gicu pe tricouri și nemulțumirea doamnei Gica.

Și au mai fost și alte problemele de care doamna Gica a fost în urmă cu câțiva ani deranjată. Dar în cele din urmă am rezolvat totul, iar acum noi cei de la FC Argeș suntem ok cu doamna Gica și cu familia dânsei. Eu știu că sunt și foști mari fotbaliști ai lui FC Argeș care sunt nemulțumiți că copiii lor nu joacă pe la grupele lui FC Argeș, dar eu nu o să intervin peste antrenori. Unii dintre acești foști mari fotbaliști poate că sunt supărați și își vor lua copiii și pleacă cu ei la alte echipe”, a spus Tudose.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.