Ionuț Radu va pleca de la Cremonese, în această iarnă

0
31

  • Liga 2: Buzău – Chiajna, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, marți, 19:45, DGS 1

Jurnaliștii italieni indică faptul că acesta ar putea părăsi formația nou promovată în Serie A, în următoarea fereastră de transferuri.

Ionuț Radu ar urma să plece de la Cremonese

Problemele lui Ionuț Radu în Italia par să nu se mai termine. După ce a îngropat-o” pe Inter, la Bologna, sezonul trecut, anul acesta părea că și-a găsit liniștea la Cremonese, acolo unde Inter l-a trimis sub formă de împrumut.

După un început foarte bun, a urmat o gafă de proporții într-o partidă cu Fiorentina, care le-a permis adversarilor să câștige cele trei puncte în prelungirile disputei.

Portarul român s-a ”scuturat” rapid și a încercat să treacă cu bine peste acea greșeală, doar că șefii lui Cremonese i-au adus un portar de calibru drept concurență – pe italianul Marco Carnesecchi, sub formă de împrumut de la Atalanta.

Marco Carnesecchi a venit accidentat, iar recuperarea sa a coincis cu accidentarea la cot a lui Ionuț Radu. Cu Carnesecchi între buturi, Cremonese a început să adune puncte și să ”respire” în Serie A.

Cremonese este pe locul 18 în Serie A, cu 7 puncte.

  • Cu Carnesecchi în poartă, Cremonese a adunat patru rezultate de egalitate și două înfrângeri – patru puncte.
  • Cu Radu în poartă, Cremonese a înregistrat șase înfrângeri și trei rezultate de egalitate – trei puncte.

Cremonese merge pe mâna lui Carnesecchi

În consecință, potrivit celebrului jurnalist italian Nicolo Schira, conducătorii celor de la Cremonese sunt deciși să meargă în continuare pe mâna lui Marco Carnesecchi și să renunțe la Ionuț Radu, anunță presa din Italia.

Aceeași sursă afirmă că impresarii lui Ionuț Radu au început deja să-i caute un nou club portarului român. La Inter Milano, club de care aparține încă, toate ”ușile” par a fi închise.

Etichete: ionut radu , cremonese , carnesecchi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.