L-au convins pe Diego Simeone! Antrenorul a semnat până în 2027

0
38

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 09 Noiembrie 2023, 20:46

Data actualizarii: Joi 09 Noiembrie 2023, 20:46


Așa cum era de așteptat, antrenorul argentinian va rămâne la echipa pe care o pregătește din 2011. Cel mai bine plătit tehnician din lume a fost convins să semneze un nou contract cu Atletico Madrid, valabil până în 2027.


Anunțul a fost făcut în cursul zilei de joi de fosta campioană a Spaniei printr-un comunicat oficial emis pe site-ul clubului.


Diego Simeone a semnat un nou contract cu Atletico Madrid!


Chiar dacă în sezonul precedent s-a zvonit că sud-americanul ar fi aproape de plecarea de la Atletico Madrid, după ce a încheiat grupa de Champions League pe ultimul loc, șefii clubului au decis să-i dea credit în continuare antrenorului care a avut performanțe incredibile pe Wanda Metropolitano.


”Antrenorul argenitian este cel care are cele mai multe meciuri din istoria clubului nostru (642), opt trofee, și cel care a antrenat aceeași echipă din La Liga în cele mai multe sezoane consecutive”, au notat cei de la Atletico Madrid, pe site-ul oficial.Antrenorul anului în 2016, Diego Simeone a câștigat două titluri în Spania alături de Atletico Madrid, la care se mai adaugă două trofee Europa League, două Supercupe ale Europei, o Cupă a Spaniei și o Supercupă.


Înainte de a prelua Atletico Madrid, Simeone a mai pregătit Racing Club, Estuantes, River Plate, San Lorenzo și Catania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.