Lovitură dură pentru Dani Alves din partea soției lui. Decizia luată de Joana Sanz, după acuzațiile de agresiune

0
39

Dani Alves, fotbalistul brazilian arestat la Barcelona, primește lovitură după lovitură! Joana Sanz, a doua soție a bărbatului, a luat o decizie șocantă după acuzațiile de viol la adresa lui. Ce a făcut fotomodelul?

Lovitură dură pentru Dani Alves din partea soției lui

Dani Alves (39 de ani) se află după gratii de o săptămână, după ce a agresat sexual o femeie de 23 de ani într-un club de noapte.

Fotbalistul brazilian este anchetat de autoritățile din Barcelona și nu poate ieși pe cauțiune. Apropiații lui, dar și cea de-a doua soție, Joana Sanz, sunt șocați de ce i se întâmplă acestuia. Dacă inițial partenera lui de viață îl susținea, se pare că acum s-a cam răzgândit.

Presa din Argentina precizează faptul că Joana Sanz l-ar fi părăsit pe Dani Alves. Dovada este și pe contul ei personal de Instagram, acolo unde a decis să șteargă toate imaginile cu fotbalistul.

Joana Sanz a șters toate pozele cu fotbalistul 

La doar o zi după ce starul brazilian a fost arestat, Joana Sanz a postat un mesaj cutremurător pe rețelele de socializare. Ea dezvăluia că mama sa a murit din cauza unei boli incurabile și cerea să-i fie respectată viața privată.

„Rog presa care stă în fața casei mele să-mi respecte intimitatea în aceste momente. Mama mea a murit acum o săptămână, abia am început să înțeleg că ea nu mai este, acum sunt chinuită de situația soțului meu. Am pierdut unicii doi stâlpi ai vieții mele, aveți un pic de empatie în loc să căutați atâtea știri în durerea altora. Mulțumesc”, a scris Joana pe Instagram.

Fotbalistul este acuzat că a violat o tânără de 23 de ani

Fotbalistul a fost trimis la închisoare în urmă cu câteva zile, el fiind acuzat că a agresat sexual o femeie de 23 de ani în clubul de noapte Sutton din Barcelona, pe 30 decembrie 2022. Momentan, el nu are posibilitatea de a ieși pe cauțiune, iar acuzațiile curg pe bandă rulantă.

În fața autorităților, Dani Alves (39 de ani) a negat acuzațiile de agresiune sexuală, dar a confirmat faptul că s-a aflat în acel club în seara respectivă.

„Am fost în acel loc, cu mai multe persoane, ne-am distrat. Cine mă cunoaște știe că îmi place să dansez. Am dansat și m-am distrat fără a invada intimitatea cuiva. Nu știu cine este acea domnișoară. Niciodată nu am invadat intimitatea cuiva. Cum să fac așa ceva cu o femeie? Nu, pentru numele lui Dumnezeu”, a transmis Dani Alves.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.