măcinat de boală și uitat de prieteni și foști colegi

0
47

Gigi Mulțescu, fost jucător și antrenor al lui Dinamo, s-a retras discret din lumea fotbalului. Locuiește alături de familie undeva în zona Tei, nu departe de stadionul din „Ștefan cel Mare”. A fost uitat de cei din suflarea roș-albă, majoritatea nu-l mai caută nici măcar telefonic, iar el se confruntă cu unele probleme de sănătate.

Drama lui Gigi Mulțescu: măcinat de boală și uitat de prieteni și foști colegi

Cei de la Fanatik au stat de vorbă cu omul cunoscut de către toți drept „SMURD” pentru că a salvat multe echipe aflate la un pas de colaps sportiv. Din aprilie 2021 s-a detașat total de fotbal. „Nu am nicio vină, tot ceea ce mi se întâmplă cu sănătatea este independent de voința mea” a spus acesta. Sursa citată arată că „trebuie să se salveze pe el însuși. dintr-o depresie adâncă și probleme de sănătate care vin la majoritatea dintre noi odată cu vârsta. Cel mai tare îl doare, însă, faptul că l-au uitat majoritatea foștilor prieteni. Mai ales cei de la Dinamo”.

Gigi Mulțescu, 71 de ani, are familia alături: copiii Ioana (38 de ani) și Cătălin (46 de ani), dar și soția Sonia (68 de ani).

„Domnul Nicolae Badea nu-l uită niciodată și de fiecare dată când e ziua lui îi arată că nu l-a uitat dându-i câte un telefon” spune Sonia, soția lui Gigi Mulțescu, și completează: „Uite, și Screciu l-a sunat când a împlinit 71 de ani, pe 13 noiembrie, și i-a făcut o mare bucurie. În rest, a primit o mulțime de mesaje, ceea ce arată că Gigi este încă prezent în gândul multor persoane și îi iartă pe cei care nu își mai aduc aminte de el”.

Dar, fostul antrenor face un anunț dur: „Ei, lasă, lasă că n-au fost așa multe mesaje, prea mulți cărora le-am făcut numai bine… mult bine… au uitat să dea un telefon să întrebe măcar «Mai trăiești, nea Gigi»?”.

Are de încasat 24.000 de euro de la Dinamo

Și acum cei de la Dinamo au să-i achite restanțe, dar nu vrea să vorbească despre subiect. O face fiul său, Cătălin, fost antrenor cu portari, la roș-albi: „Spune, tată, nu-i mai acoperi că nu merită… spune ce ți-au făcut… aici, în casă… Avea de luat tata vreo 30.000 de euro și a venit Anghel că-i bagă în bancă 6.000 și i-a zis «Ia-i, nea Gigi, pe ăștia și la revedere, ăștia sunt mai bine decât nimic…», așa i-a spus…”.

Seniorul a intervenit: „De unde să-i fi luat, de la cine? Lasă-i, Cătăline, că n-au de unde, măcar să trăiască, să iasă echipa la vară, să nu se aleagă praful…”.

Am rămas, m-am întors la Dinamo de câte ori a fost nevoie de mine, am antrenat fără niciun ban vreo opt luni, am scos echipa de la retrogradare, au adus pe alții peste mine, m-au tras pe tușă de la un meci la altul și m-au uitat toți… Mă doare că și atâția la care le-am făcut mult bine… – Gigi Mulțescu

 

Activează de peste 17 în presa sportivă. La început a fost colaborator al departamentului care se ocupa de ligile inferioare, a „făcut practica” la meciuri din Liga 2 sau a treia și treptat a ajuns la secția „Fotbal Intern” a ProSport. A acumulat experiență și după patru ani a acceptat … citește mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.