Meciul Uruguay – Coreea de Sud a intrat în istorie » Nu s-a mai întâmplat niciodată la un Campionat Mondial

0
19

Articol de GSP – Publicat joi, 24 noiembrie 2022 22:01 / Actualizat vineri, 25 noiembrie 2022 02:40

Este prima partidă de când există Campionatul Mondial care se termină fără nici măcar un șut expediat pe poartă, potrivit Daily Mail.

PORTUGALIA – GHANA 3-2

Ar fi fost gafa turneului! Ce a putut să facă portarul Portugaliei + Cristiano Ronaldo s-a dus la el cum s-a terminat meciul

Prima ediție a Campionatului Mondial s-a jucat în 1930, în urmă cu 92 de ani. Atunci, Uruguay a câștigat turneul disputat în acasă, după 4-2 în finala cu Argentina.

Două bare și zero șuturi pe poartă la Uruguay – Coreea de Sud

Pe Education City Stadium, campioana mondială din 1930 și 1950, mare favorită la acest meci, a fost ținută în șah de Coreea de Sud. Începutul de meci a fost lipsit de ocazii mari de poartă.

Un luft al lui Darwin Nunez în careul advers și un atac al sud-americanilor ruinat de o pasă prea puternică au fost momentele-cheie din startul partidei. În minutul 34, asiaticii au dat replica și au fost la un pas de gol prin Ui-Jo Hwang: șut din careu, puțin peste poartă!

Nu avea să fie cea mai mare șansă de gol a primei părți, întrucât Diego Godin a lovit bara în minutul 43, cu o lovitură de cap. Ca număr de faze periculoase, de acțiuni cursive, partea a doua a lăsat de dorit. Darwin Nunez, atacantul lui Liverpool, a încercat ceva în minutul 81: șut din afara careului, dar nu a prins cadrul porții.

Apoi, în minutul 90, Valverde a expediat o „torpilă” din afara careului, direct în bară, aproape de vinclu! Coreea a răspuns prin Son, șut pe lângă poartă de la aproximativ 20 de metri.  S-a încheiat 0-0, iar grupa H va continua cu meciul Portugalia – Ghana, de la ora 18:00.

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Atmosferă senzațională făcută de fanii Coreei de Sud 

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial: 

Cât tupeu!  Cristiano Ronaldo, sfidat de atacantul Ghanei » Cum a reacționat CR7

PORTUGALIA – GHANA 3-2

Cât tupeu! Cristiano Ronaldo, sfidat de atacantul Ghanei » Cum a reacționat CR7


Portugalia, de nerecunoscut fără CR7 » Ghana putea smulge o remiză după ieșirea lui Cristiano Ronaldo

PORTUGALIA – GHANA 3-2

Portugalia, de nerecunoscut fără CR7 » Ghana putea smulge o remiză după ieșirea lui Cristiano Ronaldo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.