Mihai Stoica și FCSB au hotărât viitorul antrenorului de la FCSB

0
20

Mihai Stoica a anunțat că FCSB preferă să aștepte până în pauza de iarnă pentru a pune un nou antrenor.

Rămasă fără antrenor principal după despărțirea de Nicolae Dică, vicecapioana a intrat pe mâna lui Mihai Pintilii. Acesta nu are, însă, licența Pro, astfel că nu va rămâne permanent în funcție.

Până la pauza de iarnă, FCSB va apela la variantele pe care le are în cadrul clubului: Mihai Pintilii, „secodat” de „principalul” Ionuț Ilie sau Leo Strizu.

FCSB a hotărât viitorul antrenorului de la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Așa vom face”

Mihai Stoica a spus că FCSB preferă să mai aștepte deoarece există posibilitatea ca un antrenor potrivit să devină liber în iarnă.

„Noi trebuie să luăm o decizie foarte importantă, aceea de a aduce un antrenor. Nu putem să ne uităm pe lista de antrenori cu licență PRO și să alegem unul de acolo. Noi avem în curte doi antrenori cu licență PRO și e posibil să apelăm la această soluție. Cei doi sunt Ionuț Ilie și Leo Strizu. Mai avem 4 meciuri în campionat și unul în Cupă. Pintilii nu poate să antreneze pentru că nu are licență. Nu are voie să antreneze. Oricine se poate implica în procesul de pregătire, chiar și eu, dar Pintilii nu poate antrena.

Dar eu așa cred că vom face. Vom aștepta până în pauză. Ar fi fost foarte bine să aducem acum antrenor, dar nu-l avem. E o criză mare. Am luat tabelele cu antrenorii cu licență PRO și am luat nume cu nume. Avem vreo 200 de antrenori cu licență și nu am pe cine să aleg. E o problemă. Dar ce să facem? Vom respecta regulamentel.

Nu avem tatonări cu nimeni, nu avem o soluție de antrenor cu care să mergem cel puțin până în vară. Pintilii va fi delegat. Indicații va da cel care are licență PRO. Chestia asta cu indicațiile… Nu se aude nimic. La pauză, oricine poate da indicații. Când văd antrenorii că dau din mâini, «Vino așa, du-te așa»… Jucătorii nu înțeleg nimic.

Până în ianuarie mai avem timp… Uite, dau un exemplu. Nu am folosit numele lui în discuțiile cu Gigi, doar spun așa. Dacă în decembrie devine liber Isăilă? Nu suntem după el, am dat un exemplu. Nu poți să știi ce se poate întâmpla”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.